Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 червня 2007

Семінар для журналістів, представників ЗМІ: «Поєднання зусиль ЗМІ, держструктур та неурядових організацій у процесі протидії торгівлі людьми»

Facebook Twitter LiveJournal

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в партнерстві з МГО "Інтерньюз-Україна" 21-22 червня проведе семінар «Поєднання зусиль ЗМІ, держструктур та неурядових організацій у процесі протидії торгівлі людьми»

Мета семінару: поширення поінформованності серед населення України про проблему торгівлі людьми, а також боротьби з упередженним відношенням до жертв торгівлі людьми. Покращення якості та збільшення обсягу висвітлення у засобах масової інформації тем торгівлі людьми для кращого розуміння цих питань у ширшої громадськості.

До участі в семінарі запрошуються журналісти всіх типів ЗМІ з Київської, Чернігівської, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Вінницької та  Житомирської областей.

Ведучими семінару виступатимуть експерти МГО «Інтерньюз-Україна» та Міжнародної організації з міграції (МОМ), представник Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, представник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, представник Міністерства закордонних справ, представник Вінницької НУО.

Всі витрати покриватимуться Міжнародною організацією з міграції (МОМ): дорожні витрати учасників за наявності квитків (потяг вагон купе або рейсовий автобус), проживання в готелі (ніч з 21 на 22 червня 2007 року), харчування, матеріали семінару та канцтовари.

Участь у семінарі тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.

Як зареєструватися?

1. Онлайн-реєстрація  можлива на сайті МГО «Інтерньюз-Україна»: www.internews.ua

або 

2. Заповніть нижче наведену реєстраційну анкету та вишліть її до 13 червня координатору Юлії Моїсеєнко на адресу електронної пошти jmoiseenko@internews.ua,або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03

Реєстраційна анкета

ПІБ (прізвище, ім’я, по батькові)

Місце роботи (місто, організація, назва ЗМІ)

Посада

Номер Вашого мобільного телефону

Ваша електронна адреса (e-mail)

Номер телефону, факсу Вашої організації

Анкети приймаються  до 13 червня 2007 року!

Для отримання детальної інформації та реєстрації просимо звертатись до координатора проекту Юлії Моїсеєнко за телефонами: 8(044) 458-44-40, 501-92-03, 8(067) 243-63-67, адреса електронної пошти: jmoiseenko@internews.ua      




Коментарі

Додати коментар