Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 лютого 2009

Преса перемагає он-лайнові видання, коли йдеться про рекламу – повідомляє «Deloitte»

Facebook Twitter LiveJournal

Британські споживачі приділяють більшу увагу друкованим рекламним оголошенням, ніж оголошенням, розміщеним онлайн, як повідомляє консалтингова компанія «Deloitte».

Компанія провела дослідження під назвою «Медіа-демократія» щодо звичок британських споживачів медіа віком від 16 до 74 років, яке продемонструвало, що 59% споживачів приділяють найбільшу увагу рекламним оголошенням, надрукованим у журналах. Дослідження також виявило, що 56% приділяють більшу увагу оголошенням у газетах у порівнянні із будь-яким типом рекламних оголошень, розміщених в Інтернеті.

Дослідники дійшли висновку, що традиційна реклама є набагато більш популярною серед британських громадян, ніж реклама онлайн: 64% вважають, що будь-яка реклама в Інтернеті є більш нав’язливою, ніж друковані оголошення в газетах. Чверть (26%) погодилися б платити за зміст онлайн, щоб не бачити рекламних оголошень.

 

Між іншим, дослідження, яке охопило 2023 споживачів восени, встановило, що 84% споживачів вважають, що телевізійна реклама найчастіше впливає на їхнє рішення про покупки.

Рекламні оголошення в журналах впливають на вибір 54% споживачів, у той час, коли реклама в газетах та онлайн впливає на вибір 45%. Люди віком старше 64 років відчувають найбільший вплив газетної реклами, причому 71% з них визнають, що їхня споживацька поведінка зазнає впливу такої реклами.

 

Як зазначає «Deloitte», британські користувачі витрачають приблизно 69,7 годин на тиждень, споживаючи різні типи медіа. Британські громадяни витрачають найбільше часу на перегляд телепрограм – люди проводять перед телевізором у середньому 16,3 годин на тиждень. Натомість британські споживачі витрачають у середньому 8,7 годин на тиждень онлайн та 5 годин на день слухають радіо.

Відеоігри відіграють значну роль у житті британців у звичайні тижні, про що свідчать результати дослідження; 6,6 годин витрачається на ігри онлайн або ігри на кишенькових пристроях, персональних комп’ютерах, мобільних пристроях та відеоприставках.

Джоліон Баркер – керівник Відділу технологій, медіа та телеком компанії «Deloitte» – говорить, що дослідження підкреслює силу традиційних медіа та привабливість телевізійної реклами для британської громадськості.

Він додає: «Потужність індустрії газет та журналів є очевидною, оскільки споживачі цих медіа люблять їх та цінують їхній зміст».

 

Оригінал: http://www.brandrepublic.com/News/871686/Print-beats-online-ads-says-Deloitte/

Переклад: Міжнародний Фонд Відродження

Джерело: УАВПП

 




Коментарі

Додати коментар