Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 квітня 2023

Дані медіа компаній: недооцінений актив, на якому можна і треба заробляти

Facebook Twitter LiveJournal

Дані – недооцінений медіа компаніями актив. Мова про дані про авдиторії (підписників, зокрема) та будь-які інші дані, які медіа компанії можуть і мають використовувати для надання якісних послуг своїм замовникам. Як на цьому заробляти? Як збирати та зберігати дані, щоб отримувати максимум з цього активу?

Українська Асоціація Медіа Бізнесу(УАМБ) запрошує на онлайн конференцію «Увага, дані: майбутнє медіа компаній», на якій два найсильніших візіонера світу поділяться з українськими медійниками своїм баченням та порадами щодо того, як отримувати максимум з володіння даними.

Переклад на українську буде (послідовний).

 

Джордж Монтагу (George Montagu), Керівник аналітичного відділу та старший менеджер FT Strategies – спеціалізованого консультаційного відділу медіа Financial Times. Раніше Джордж був ініціатором заснування групи FT «Майбутнє маркетингу та реклами», яка розробила стратегію FT щодо роботи з первинними даними.

 

Хуан Сеньор (Juan Señor), Президент та член Правління компанії INNOVATION Media Consulting, запрошений науковий співробітник Оксфордського університету, журналіст, дослідник/активіст щодо людей з особливими потребами. Щороку робить доповіді на найбільших світових конференціях – Всесвітньому Конгресі Новинних медіа (World News Media Congress), Всесвітньому конгресі журнальних медіа (FIPP World Media Congress) та інших. Щорічне видання «Звіт про Інновації у Новинних Медіа» (Innovation in News Media World Report), яке вже понад 11 років поспіль розповсюджує компанія INNOVATION Media Consulting, є одним з вагомих орієнтирів для керівників медіа компаній у всьому світі.

 

Вебінар відбудеться 19 квітня, з 11:00 до 14:00 на платформі zoom, кількість місць обмежена.

Запрошуємо реєструватися тут:

https://forms.gle/J7X6LckiduBrSH5E7

 

Посилання на вхід на вебінар отримають виключно зареєстровані учасники.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Костак:

050-615-34-24 або osergienko22@gmail.com

 

 




Коментарі

Додати коментар