Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 березня 2023

ЗАПРОШУЄМО на онлайн конференцію «Увага, дані: майбутнє медіа компаній»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) запрошує до участі в онлайн конференції, присвяченій побудові стратегій медіа компаній у частині роботи з первинними даними.

Конференція відбудеться 19 квітня 2023 року онлайн. Посилання буде надано усім зареєстрованим учасникам – у відповідь на реєстрацію.

 

«Дізнайтеся, у чому цінність первинних даних, якими володіють медіа компанії, чому цей актив стає все більш важливим і якими є практичні тактики та стратегії щоб покращити ваші первинні дані та використовувати їх для досягнення комерційних результатів», - запрошує один з двох спікерів конференції Джордж Монтагу (George Montagu), Керівник аналітичного відділу та старший менеджер FT Strategies – спеціалізованого консультаційного відділу медіа Financial Times. Раніше Джордж був ініціатором заснування групи FT «Майбутнє маркетингу та реклами», яка розробила стратегію FT щодо роботи з первинними даними.

 

Також на конференції своїм баченням важливості первинних даних для розвитку медіа компаній поділиться Хуан Сеньор (Juan Señor), Президент та член Правління компанії INNOVATION Media Consulting, запрошений науковий співробітник Оксфордського університету, журналіст, дослідник/активіст щодо людей з особливими потребами. Щороку робить доповіді на найбільших світових конференціях – Всесвітньому Конгресі Новинних медіа (World News Media Congress), Всесвітньому конгресі журнальних медіа (FIPP World Media Congress) та інших. Щорічне видання «Звіт про Інновації у Новинних Медіа» (Innovation in News Media World Report), яке вже понад 11 років поспіль розповсюджує компанія INNOVATION Media Consulting, є одним з вагомих орієнтирів для керівників медіа компаній у всьому світі.

 

Щоб узяти участь у конференції – зареєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/cSkHh8j6s6y2NDrx6

Кількість учасників обмежена. Учасники, які будуть погоджені до участі, отримають підтвердження на свою електронну пошту, зазначену під час реєстрації.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Костак:

050-615-34-24 або osergienko22@gmail.com

 

 

 




Коментарі

Додати коментар