Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 квітня 2023

Конкурс проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголошує про новий етап конкурсу проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ. Конкурс відбувається в рамках проєкту УАМБ «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Загальна мета проєкту – підвищення ефективності місцевих ЗМІ як сучасних цифрових платформ для розвитку громад та вирішення їхніх проблем.

Цей конкурс має на меті підтримати ЗМІ, які працюють на локальному рівні та бажають створити/покращити власні цифрові платформи. Війна не скасовує потреби у розвитку громад – скоріше навпаки, створює нові виклики, які долати легше, коли у громадах працюють ефективні платформи для комунікації між різними групами людей.

Проєкти, що будуть подані на цей конкурс, мають сприяти збільшенню цифрової аудиторії місцевих медіа, що дозволить значно розширити донесення до громадян чесної та перевіреної інформації, допомагатиме боротися з інформаційними вкидами та спотвореними новинами, та перетворить редакції місцевих медіа на мультимедійні комунікаційні платформи.

Конкурс відбуватиметься в два етапи, під час кожного з яких буде відбрано 30 редакцій. Організації, відібрані за грантовим конкурсом, отримають наступні види підтримки:

  • Грантове фінансування на реалізацію проекту у сумі до 4500 Євро;
  • Послуги фахівців для створення або розвитку вебсайтів та/чи акаунтів в соціальних мережах;
  • допомогу менторів для посилення вашого медіа - укріплення економічної незалежності, посилення маркетингових та управлінських рішень, тощо - протягом 4 місяців
  • Закупівля необхідного технічного оснащення для редакції – з попереднім погодженням;
  • Обмін досвідом і налагодження співпраці з іншими переможцями конкурсу.

В оголошенні (прикріплений файл) викладені критерії відповідності вимогам конкурсу, процес подачі та відбору проєктних пропозицій, а також критерії оцінки проєктів, які будуть відібрані в межах цього конкурсу.

Для допущення до конкурсу організація має направити повний аплікаційний пакет, який складається із наступного:

  1. Онлайн аплікаційна форма, заповнена онлайн за посиланням, що містить основні відомості про організацію.
  2. Повна аплікаційна форма (прикріплений файл) (заповнена у форматі MS Word), в якій описано організаційний план та план впровадження проєкту (*.docx/*.doc) (додаток 1);
  3. Фінансова пропозиція (прикріплений файл) (запропонований бюджет у форматі Excel) складена у гривні (додаток 2);
  4. Відскановані копії наступних документів (файли у форматі *.PDF або *.JPG):
  • свідоцтво про реєстрацію або витяг;
  • Свідоцтво про реєстрацію ЗМІ
  • довідка про наявність банківського рахунку у гривні

5. Резюме залученого персоналу та експертів.

Прийом заявок триватиме з 01 квітня 2022 року до 30 травня 2023 року

Організації, що подають проєктні пропозиції, повинні заповнити онлайн аплікаційну форму (пункт 1), а також подати повний аплікаційний пакет (пункти 2-4), зазначений вище, за електронною адресою assosiation.media.business@gmail.com із темою повідомлення:

НАПИСАТИ НАЗВУ ЗМІ_«Конкурс грантів для надання підтримки редакціям локальних медіа для розвитку цифрових платформ »

Для отримання відповідей на запитання, що можуть виникнути під час підготовки проєктних пропозицій за цим Конкурсом, звертайтесь, будь ласка, за електронною адресою assosiation.media.business@gmail.com із темою повідомлення: «Назва ЗМІ_«Конкурс грантів для надання підтримки редакціям локальних медіа для розвитку цифрових платформ». Відповіді на отримані запитання будуть надаватися у письмовому вигляді протягом 3-5 робочих днів, а за можливості – і швидше.

Зверніть увагу!

  • Подані на конкурс матеріали не повертаються і не рецензуються.
  • Про результати конкурсів учасники будуть повідомлені електронною поштою.
  • Остаточне рішення щодо проєкту чи заявки перегляду не підлягає.
  • Причини відмови чи підтримки проєкту повідомлені не будуть.

В разі виникнення запитань просимо звертатися до Ольги Костак, менеджерки проєктів УАМБ – osergienko22@gmail.com та/або assosiation.media.business@gmail.com, тел. 050 615 34 24

«Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю Української Асоціації Медіа Бізнесу і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу».

 




Коментарі

Додати коментар