Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 листопада 2023

EU4IndependentMedia запрошує українських журналістів до Європейської ради у грудні

Facebook Twitter LiveJournal

Програма EU4independentMedia (EU4IM), що фінансується ЄС, запрошує українських журналістів до Брюсселю для висвітлення засідання Європейської ради 14-15 грудня.

На засіданні зберуться глави держав та урядів ЄС. У грудні планується розглянути рекомендації Єврокомісії щодо розширення, зокрема початок переговорів про вступ України й Молдови та надання статусу кандидата Грузії.

EU4IM покриє витрати на проїзд і проживання у Брюсселі з 13 до 16 грудня й надасть привілейований доступ до прес-центру Ради ЄС. Крім цього, журналіст отримає оператора та наставника – досвідченого кореспондента з ЄС.

До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють теми, пов’язані з ЄС, і добре володіють англійською мовою. Крім цього, журналіст повинен підготувати план редакційного висвітлення із зазначенням орієнтовного графіка підготовки матеріалу і приблизної дати публікації/виходу в ефір, затверджені головним редактором. Варто вказати платформи та формат поширення матеріалів.

Для подання заявки, надішліть свій план і короткий електронний лист із зазначенням мотивації та підтвердженням знання англійської мови електронною поштою support.eu4im@dt-global.com до півночі 19 листопада.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК:

17 Грудня, 2023
Деталі: euneighbourseast.eu



Коментарі

Додати коментар