Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 листопада 2023

Стажування в Німеччині від DEUTSCHE WELLE

Facebook Twitter LiveJournal

Deutsche Welle запрошує на 18-місячне двомовне оплачуване стажування у своїх телерадіомовних центрах у Берліні та Бонні.

Що пропонують?

Учасники стажуватимуться в редакційних відділах DW у Бонні та Берліні й одному із закордонних бюро в Брюсселі (Бельгія), Вашингтоні (США), Джакарті (Індонезія), Єрусалимі (Ізраїль), Ризі (Латвія) чи Делі (Індія). 

Вони набудуть журналістських навичок, відвідають семінари з усіх актуальних тем журналістики від відомих викладачів, ознайомляться з процесом створення контенту для телебачення, радіо чи онлайн-формату. Після завершення стажування журналістам можуть запропонувати постійну роботу в Deutsche Welle за контрактом.

Хто може взяти участь?

Стажерами можуть стати:

  • носії однієї з мов DW (зокрема української), які відмінно знають англійську та добре — німецьку мови, носії англійської із гарним знанням німецької чи носії німецької з відмінним знанням англійської;
  • учасники, які закінчили школу, коледж або університет (особливо з досвідом у сфері технологій/ІТ, науки, політики, економіки чи права, але кандидатів, які працюють в інших галузях, теж розглядають);
  • медійники, які мають мінімальний журналістський досвід, творчі, знаються на роботі із соцмережами, дотримуються дедлайнів і вміють працювати в команді.

Deutsche Welle особливо чекає на заявки від жінок. Людям з інвалідністю віддадуть перевагу.

Як узяти участь: заповнити онлайн-форму.

Дедлайн подання заявок: 12:00 27 листопада 2023 року.

Дата початку стажування: 2 січня 2025 року.

Куди звертатися за уточненнями: internship@dw.com

Деталі: Deutsche Welle.




Коментарі

Додати коментар