Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 червня 2019

Відбір учасників Школи медіапродакшену онлайн-дебатів

Facebook Twitter LiveJournal

Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор-Медіа» запрошує студентів шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у 2-денному інтенсиві з виробництва дебатної онлайн-програми в Києві у співпраці з професійною телевізійною командою.

Учасники ознайомляться зсередини та візьмуть участь у створенні програми актуального формату дебатів й опанують інтенсивний практичний курс з просування проектів у соціальних мережах, а також теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста та медіа продюсера. 

Дата та місце проведення школи: 22-23 червня 2019 року, м. Київ.

Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.  Усім кандидатам необхідно буде заповнити аплікаційну форму, надіслати професійне CV та мотиваційний лист.

Останній день прийому заявок до участі: 12 червня 2019 року, 23:59.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 097 297 08 42, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com.

Цей проект став можливим за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.

 

 

 




Коментарі

Додати коментар