Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 червня 2019

Оголошено набір до медіашколи політичної аналітики «Вибори 2019»

Facebook Twitter LiveJournal

Донецький прес-клуб набирає учасників/иць на навчання у медіашколі «Вибори 2019», щоб роз’яснити важливі моменти парламентської кампанії 2019 в Україні, дати основи політичної аналітичної журналістики. Дедлайн - 10 червня 2019 року.

Громадська організація «Донецький прес-клуб» (з 2014 р. працює у Києві) оголошує реєстрацію учасників/иць на навчання у медіашколі «Вибори 2019». Метою навчання є роз’яснення важливих моментів парламентської передвиборчої кампанії 2019 в Україні, оволодіння основами політичної аналітичної журналістики.

До участі запрошуються студент(к)и факультетів/кафедр журналістики та політології та інших соціальних наук вищих навчальних закладів, а також журналіст(к)и-початків(и)ці з усіх областей України. Досвід в сфері виборчого процесу не є обов’язковим. Основними критеріями відбору буде активна громадянська позиція, готовність бути мультиплікатором отриманих знань після закінчення проекту. Передбачається, що випускники/ці медіашколи по закінченню навчання підготують не менше двох тематичних публікацій щодо аналізу перебігу та результатів парламентської кампанії 2019 у своєму регіоні.

Учасники отримають сертифікати за умови участі у всіх сесіях тренінгу тривалістю три дні.

Місце проведення: етнографічний комплекс «Українське село» (с. Бузова, 25 км від Києва).

Тренінги «Політичні процеси в Україні та особливості парламентської виборчої кампанії 2019» відбуватимуться у три ідентичні хвилі:

► 1 хвиля:  26-28 червня 2019 р.

► 2 хвиля:  29 червня — 01 липня 2019 р.

► 3 хвиля:  12-14 липня 2019 р.

Наші тренер(к)и:

Олег Гришин - сертифікований фасилітатор міжнародної програми “BRIDGE”;
Оксана Ярош - докторка політичних наук,  сертифікована тренерка Національного демократичного інституту міжнародного розвитку (NDI);
Діана Дуцик - медіаекспертка, виконавча директорка ГО «Український інститут медіа та комунікації»;
Олена Самойленко - медіатренерка, старша викладачка кафедри журналістики Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця).

Деталі - за посиланням.

Контакти

 
  • 0662243655
  •  pclubdn@gmail.com

 




Коментарі

Додати коментар