Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 вересня 2009

“ОГО” визначить “ТОП-25” найвпливовіших людей Рівненщини

Facebook Twitter LiveJournal

Імена 25 найвпливовіших людей Рівненщини назве 30 вересня рівненський обласний інформаційно-рекламний тижневик “ОГО” в рамках спільного з телеканалом “Рівне 1” мультимедійного проекту “ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”.

 

-          Найвпливовіших визначать шляхом анкетування відібрані нами експерти з числа політиків, посадовців, журналістів, громадських діячів, бізнесменів, діячів освіти, науки та культури, загалом близько 200 осіб з усієї області, - повідомив автор ідеї акції, головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв. - Ми узагальнимо результати опитування, а журналісти газети підготують матеріали про кожного із лауреатів рейтингу, які ввійдуть у спецвипуск “ОГО”. Він побачить світ 30 вересня, у переддень день народження “ОГО”, який відзначатимемо 2 жовтня. Презентацію підсумків рейтингу плануємо влаштувати 1 жовтня з участю самих “винуватців урочистостей”, тобто найвпливовіших рівнян – це буде прес-конференція та спецвипуск програми “Телепресклуб” на каналі “Рівне 1”.

У Видавничому домі “ОГО” кажуть, що цьогорічний рейтинг є продовженням минулорічної акції “ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини”.

-          Цього року ми вирішили розширити рамки проекту, адже впливовість не обов’язково пов’язана з політичною діяльністю, - каже Віталій Голубєв. – Тому в списку претендентів (а їх понад 100) – і бізнесмени, в тому числі доволі відомі в Рівному, але не надто публічні, і церковні діячі, і керівники силових структур, і освітяни, спортсмени, митці. А замість 20 назвемо 25 найвпливовіших – аби інформаційна картина, яку створять наші журналісти за підсумками проекту, вийшла повнішою.

Паралельно з анкетуванням експертів відбуватиметься інтернет-голосування на порталі Ogo.ua.  Його переможець отримає спеціальну відзнаку “Лідер інтернет-голосування”.

 

Прес-служба ВД “ОГО”.

 




Коментарі

Додати коментар