Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 вересня 2016

Ольга Сушко очолить український Vogue

Facebook Twitter LiveJournal

Ольга Сушко призначена на позицію головного редактора українського Vogue.nОльга очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко:

«У бренду Vogue величезний потенціал, і я впевнений, що Ольга зможе реалізувати наші плани на безумовне лідерство в сегменті люкс. У Ольги серйозний журналістський і управлінський досвід - її професійні та особистісні якості, безсумнівно, дозволять редакторській команді українського Vogue стати ще кращою і сильнішою.

Ми вдячні Маші Цукановій за її досягнення, талант і за ті роки, які вона присвятила становленню бренду Vogue в Україні. Під її керівництвом журнал заслужив любов читачів, став лідером у сегменті люкс як в тиражах, так і в рекламних зборах. Крім того, український Vogue був визнаний і на світовому рівні, став авторитетним виданням на міжнародному ринку - новаторським, таким, що має свій особливий стиль. Через сторінки Vogue українська команда продемонструвала світу майстерність і талант наших дизайнерів, фотографів, моделей, творчої еліти. Нам є чим пишатися, і багато в чому це заслуга Маші Цуканової.

Ми бажаємо їй успіхів на новому етапі її кар'єри».

 

Карина Добротворська, президент і редакційний директор по новим ринкам і розвитку брендів Condé Nast International: «Ми дуже пишаємося українським Vogue. У журналу є свій неповторний стиль: миттєво впізнавані обкладинки, експериментальні зйомки, інтерес до радикальних художніх експериментів, глибокае увага до текстів та деталей. З журналом готові співпрацювати кращі фотографи, стилісти і моделі світу. Маша Цуканова багато зробила для створення високої репутації журналу, дуже сподіваюся, що ми продовжимо з нею співпрацювати як з блискучим автором. Завдання, яке поставлено перед новим головним редактором Ольгою Сушко на нинішньому витку, - зробити Vogue лідером в онлайн-просторі. Ми впевнені, що Ольга з цим завданням відмінно впорається».

 

Маша Цуканова: «Це були дуже цікаві чотири роки. Я довела, в першу чергу собі, що неможливе можливо. Я і наша команда зробили журнал такої якості, якої до нас в Україні просто не існувало. З самого початку і до цього дня ми не запозичали жодної обкладинки - все зняли самі (і взагалі на 90% український Vogue складався з власного контенту), ми зняли найзнаменитіших моделей світу, працювали з фотографами першого ешелону, ми ввели журналістику від першої особи і досліджували найскладніші теми, яких до нас український глянець побоювався. Сподіваюся, що в своїх майбутніх проектах я зможу утримати ту високу планку, яку взяла тут, в Vogue UA».

Ольга Сушко: «Для мене велика радість - стати головним редактором проекту Vogue UA. Багато років я є частиною нашої креативної команди і впевнена, що зможу привнести нові ідеї в подальший розвиток бренду Vogue в Україні. Розуміючи важливість нових технологій на сучасному медіаринку, я також докладу максимум зусиль, щоб зміцнити діджитал-позиції бренду».

 

 

Довідка

Ольга Сушко закінчила магістратуру Інституту журналістики Київського державного університету імені Т. Г. Шевченка за спеціальністю «видавнича справа та редагування» і отримала ступінь магістра в області піару і зв'язків з громадськістю в Мюнстерскому університеті, Німеччина. З 2005 року працювала у Видавничому домі «Коммерсант-Україна», почавши з позиції кореспондента щоденної газети і закінчивши посадою головного редактора додатка «Комерсант-Weekend». З 2014 року Ольга Сушко - редактор видання Vogue UA. 5 вересня 2016 року призначена головним редактором Vogue в Україні.

 

Бренд Vogue в Україні стартував у червні 2012 року і став одним з 21-го міжнародного видання «біблії моди». Vogue також виходить в США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччині, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччині, Нідерландах і Таїланді.

 

Condé Nast - глобальна медіакомпанія, що випускає журнали, сайти і діджитал-контент найвищого класу. Її аудиторія складає більше 300 млн споживачів на 29 ринках. Портфоліо компанії включає найбільш шановані і впливові медіабренди в світі, в тому числі Vogue, Vanity Fair, Glamour, Brides, Self, GQ, Condé Nast Traveller/Traveler, Allure, Architectural Digest, Wired, W і Style. Крім випуску 141 журналу та понад 100 сайтів, компанія управляє ресторанним підрозділом і декількома освітніми проектами. Condé Nast Entertainment розвиває напрямок кіно, телебачення і преміальних відеопрограм.

 

ТОВ «Медіа Група Україна» - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас»,«34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію «Теле Про» і холдинг «Сьогодні Мультимедіа». Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна» є АТ «Систем Кепітал Менеджмент».

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до прес-служби ТОВ «Медіа Група Україна»: press@mgukraine.com




Коментарі

Додати коментар