Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 вересня 2014

12 вересня розпочинається передплата на періодичні видання на 2015 рік

Facebook Twitter LiveJournal

Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» сповіщає Вас про те, що 12 вересня розпочинається передплата на періодичні видання на 2015 рік.  

 

Для проведення передплати ДП «Преса» формує та видає друком «Каталог видань України» та «Каталог видань зарубіжних країн». На даний час підприємство включає у свої каталоги загалом понад 9 000 українських та зарубіжних видань – це величезний вибір найрізноманітніших газет, журналів та книг! Оформити передплату за цими каталогами можна у поштових відділеннях та на сайті УДППЗ «Укрпошта» www.ukrposhta.ua.

 

Крім того, оформити передплату можна, скориставшись послугою «Передплата ON-LINE» на корпоративному сайті підприємства www.presa.ua Тепер передплачувати періодичні видання «ON-LINE» стало ще зручніше! ДП «Преса» пропонує декілька способів розрахунку за передплату – роздрукувати рахунок-фактуру і оплатити його в будь-якому банку, за допомогою системи Webmoney та платіжними картами Visa чи MasterCard. Ці зручні сучасні засоби електронних платежів дозволяють сплачувати рахунок за періодичні видання, не залишаючи дому чи робочого місця.

 

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу передплати ДП «Преса» за телефонами (044) 289-04-13, 249-50-45, 289-07-74 чи за адресою pod_ukr@presa.ua, або до відділу маркетингу за телефонами (044) 248-78-08,  289-41-27.




Коментарі

Додати коментар