Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 травня 2011

AdsCamp: Сучасний рекламний агент: дипломат, радник чи аргументатор? Все разом!

Facebook Twitter LiveJournal

Сергій Констянтинович: підприємець, виробник екологічних меблів на регіональному ринку

Андрій: менеджер з реклами місцевої газети, що прагне залучити Сергія Констянтиновича до рекламування в виданні.

Ось такі ролі грали Сергій Первозванський (тренер Весняного табору для рекламних агентів) та Андрій Пелех (менеджер з реклами Тернопільської РІА) під час відточування навичок продажів реклами до регіональних газет. Відео матеріали можна завантажити тут

Тридцять чотири представника рекламних відділів регіональних газет з 19 регіонів України зібралися в Пуща-Водиці цими вихідними для навчання технологіям продажів під час традиційного заходу АНРВУ – Весняного табору для рекламних агентів. 

Протягом трьох сонячних днів просто неба учасники занурювалися в тонкощі роботи з рекламодавцями (фото можна подивитися  тут). 

«Ніколи не пізно навчитися, особливо на свіжому повітрі. Інформативно, цікаво, позитивно, хочеться ще!»- прокоментувала Лілія Масло, «Пологи» 

"Чудова організація, цікаві люди, відпочинок та багато корисної інформації, яку тепер будемо практично реалізовувати." - прокоментував Циганков Ігор, Медіа Корпорація "RIA", місто Тернопіль 

Довідка

Весняний Табір для рекламних агентів – AdsCamp– щорічний захід АНРВУ (Facebook). Цього року проводиться АНРВУ за підтримки програми У-Медіа в Україні. 

АНРВУ




Коментарі

Додати коментар