Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 листопада 2008

УАВПП бере участь у реформуванні державної реєстрації друкованих ЗМІ в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

 

25  листопада 2008 року представники УАВПП візьмуть участь у роботі круглого столу, що проводиться  Міністерством юстиції України з метою обговорення проекту закону «Про внесення змін і доповнень до Закону України «Про друковані засоби масової інформації пресу) в Україні».

Метою обговорення є розробка пропозицій до порядку реєстрації друкованих ЗМІ. Результати круглого столу будуть використані при підготовці зазначеного законопроекту.

 

В рамках засідання круглого столу запланована доповідь генерального директора УАВПП Олексія Погорєлова: "Зв'язок між реєстрацією друкованого ЗМІ та бізнес-процесами. Можливість отримання інформації про припинення виходу друкованого ЗМІ"

 

Олексій Погорелов: «УАВПП розпочала обговорення цього питання з відділом реєстрації ЗМІ Міністерства юстиції України ще наприкінці 2006 року. Важливість внесення змін у існуючу процедуру полягає в  тому, щоб, з одного боку, максимально наблизити кількість дійсних Свідоцтв до кількості ЗМІ, які реально видаються. А з іншого – наблизити процедуру реєстрації до заявного принципу – коли видавець буде зобов’язаний лише інформувати відповідний орган про початок та припинення видання ЗМІ замість отримання дозволу на це, як сьогодні.»

 

Користуючись нагодою, УАВПП запрошує видавців та медіа юристів надати пропозиції щодо внесення змін до порядку реєстрації друкованих ЗМІ.

 

Просимо надсилати пропозиції на електронну пошту УАВПП lawyer@uapp.org до 24.11.2008., 17:00

 

Матеріали по темі:

 Інформація: www.uapp.org 

 

 




Коментарі

Додати коментар