Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 листопада 2008

УАВПП запрошує на зустріч з Головою Нацкомісії - Василем Костицьким

Facebook Twitter LiveJournal

Шановні члени УАВПП,

Шановні видавці!

 

Вам, напевно, відомо про нову ініціативу Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі – посилення координації між ЗМІ та органами державної влади в галузі суспільної моралі. Така координація, за твердженням віце-прем’єра України Івана Васюника, має передувати прийняттю нової редакції закону України «Про захист суспільної моралі». (Докладніше, наприклад, тут: http://www.obozrevatel.com/news/2008/11/11/267944.htm)

 

Наскільки нам відомо, проект закону вже розроблено, і якщо він буде прийнятий, у ЗМІ буде введена цензура. Контрольним органом, який, фактично, виносить рішення про те, чи порушує норми моралі певний матеріал, є Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі.

Запрошуємо вас на зустріч з Головою Нацкомісії, Василем Костицьким.

 

На цій зустрічі ми плануємо, щоб видавці отримали відповіді на гарячі запитання з перших рук та мали можливість прийняти виважене рішення щодо підтримки чи відхилення ініціативи Нацкомісії.

 

Зустріч відбудеться 26 листопада 2008 року о 12:00.

Місце проведення зустрічі уточнюється.

 

Коротка інформація про діяльність Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі наведена у окремому документі.

Інформацію про голову Нацкомісії, Костицького В.В. дивіться тут: http://www.telekritika.ua/media-corp/lyudi/2008-10-14/41213

Інтерв’ю пана Костицького про перспективні плані Нацкомісії читайте, будь ласка, тут: http://www.fraza.ua/stenograms/12.11.08/59477.html

 

Просимо повідомити про Ваше бажання брати участь у цій зустрічі до 24 листопада до 17:00.

Контактна особа – Наталія Волгіна, менеджер с сервісу, УАВПП.

Тел: 425-57-87, 8-050-415-34-24

E-mail: organizator@uapp.org

 

З повагою,

Дирекція УАВПП

 




Коментарі

Додати коментар