Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 березня 2020

УАМБ та АТБ-МАРКЕТ розвивають продажі преси вроздріб

Facebook Twitter LiveJournal

За місяць, що минув після робочої зустрічі членів Ради Директорів Української асоціації медіа бізнесу (УАМБ) та представників ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», у питанні продажів друкованих видань у мережі супермаркетів «АТБ» з’явився прогрес.

Так, представники «АТБ» повідомили, що станом на 18.02.2020 прийнято рішення про те, що друкована продукція буде реалізовуватися у 370 магазинах, розміщених у 24 областях України. Продаж преси буде здійснюватися на спеціальних «стійках», кількість позицій на кожній з яких складатиме 16-18. Асортимент буде варіюватися – в залежності від географії розташування магазину «АТБ», найбільш враховуючи не тільки загальнонаціональні, але й  місцеві видання, що користуються найбільшим попитом. Перелік видань, які будуть продаватися у кожній точці продажу преси, мережі «АТБ» будуть рекомендувати компанії-постачальники преси, які вже багато років поспіль ведуть цей бізнес і мають глибоку аналітику щодо результатів продажів видань різної тематики в різних місцях.

 

«Ми дуже раді рішенню керівництва «АТБ» про відновлення роботи з категорією «преса» та вдячні за конструктивний діалог стосовно побудови ефективної моделі продажів. Сподіваємось, наша співпраця буде взаємовигідною, і ще в цьому році ми зможемо мережу збільшити кількість магазинів мережі «АТБ», в яких представлена преса, до 500-600 точок», - коментує ген.директор «БурдаМедіа», член ради директорів УАМБ А.Вдовиченко  

 

Наразі мережею «АТБ» оголошений конкурс на відбір постачальників преси. Про його результати УАМБ повідомить додатково.

 

Станом на лютий 2020 року мережа «АТБ» налічує понад 1100 магазинів, а середня динаміка збільшення кількості – відкриття 100 нових магазинів на рік.

До УАМБ станом на січень 2020 року входить 56 видавничих компаній, які сумарно видають понад 250 періодичних видань та 350 вебсайтів.

 




Коментарі

Додати коментар