Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 грудня 2012

Коаліція НГО за участю УАВПП 20 проводить Публічну дискусію «Актуальні питання земельних відносин та земельної реформи в Україні».

Facebook Twitter LiveJournal

В рамках проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія»  експерти у сфері земельного права обговорять актуальні виклики земельної реформи, а журналісти зможуть поставити їм питання. Запрошуємо Вас 20 грудня 2012 року взяти участь у публічній дискусії актуальних питань земельних відносин та земельної реформи в Україні. Захід відбудеться у м. Дніпропетровську, прес-центрі Дніпропетровської обласної ради (пр. Кірова, 2, 5 поверх).

 

Основна мета заходу - сприяти створенню прозорого ринку сільськогосподарської землі в Україні, що пропонується досягнути шляхом:

Створення активної платформи для публічного діалогу між зацікавленими сторонами у реформуванні ринку сільськогосподарської землі в Україні.

Покращення інформаційної забезпеченості громадськості щодо різних аспектів реформування ринку сільськогосподарської землі.

Створення засобів активної підтримки інтересів сільських жителів під час реформування ринку сільськогосподарської землі.

На заході будуть представленні результати опитування землевласників та землекористувачів «Барометр земельної реформи» щодо актуальних питань земельних відносин та перебігу земельної реформи, а також експертного дослідження за методикою Світового банку «Модуль оцінки управління землями”.

На обговорення  також будуть винесені наступні питання:

проект Закону України «Про ринок землі»;

переваги та недоліки зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі;

обмеження прав власності на землю;

нові процедури, інновації законодавства та інші актуальні питання у сфері земельних відносин. Початок заходу об 11:00.

участь до 18 грудня  2012 року за тел..: (+38044) 278-6342, 278-6360, моб.: (097)5778345 або електронною поштою zhovtenko@ier.kiev.ua.

Контактна особа: Вікторія Жовтенко

Захід організований у рамках Проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія», виконується в партнерстві з проектом «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), і проводиться спільно з проектом USAID АгроІнвест.

УАВПП.





Коментарі

Додати коментар