Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 січня 2012

ВРУ прийняла закон, що обмежує рекламу окультно-містичних послуг

Facebook Twitter LiveJournal

12.01.12 Верховна рада підтримала законопроект 8371, який обмежив рекламу окультно-містичних послуг. Зміни вносяться до ЗУ «Про рекламу», і відповідно до них у друкованих ЗМІ забороняється «розповсюдження реклами послуг з ворожіння та гадання».

Прийнятий Закон є достатньо м’яким порівняно із першою версією законопроекту, що забороняла рекламу широкого кола легальних професії - наприклад реклами астрологів та невизначеного переліку послуг. За результатами спільних зусиль УАВПП та інших галузевих асоціацій у прийнятій редакції суттєво конкретизовано межі заборони. Відтепер видавцям заборонено розміщення реклами послуг «ворожіння та гадання». Нові правила набувають змін через 10 днів з моменту опублікування. Нагадаємо, що відповідальність за розміщення забороненої реклами, згідно ст. 27 ЗУ «Про рекламу» несе розповсюджувач – тобто видання (відповідна юридична особа), що її розмістило.

Більш детально про нові правила розміщення реклами у друкованих ЗМІ ми проінформуємо Вас після оприлюднення Закону. Ви також можете отримати консультацію з питань застосування рекламного законодавства за посиланням:http://www.redactor.in.ua/consulting_legal.htm.

Консультації надаються безкоштовно протягом 24 годин!

УАВПП




Коментарі

Додати коментар