Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 серпня 2024

На кафедру журналістики УжНУ звернувся доктор Франсуа Нел з партнерського Університету Центрального Ланкаширу (Велика Британія)

Facebook Twitter LiveJournal

Шановні колеги!

 

На кафедру журналістики УжНУ звернувся доктор Франсуа Нел з партнерського Університету Центрального Ланкаширу (Велика Британія) - з проханням поширити опитування про світові тренди в медіа серед українських редакторів / власників ЗМІ https://lnkd.in/dNmiQSMv. 

Доктор Нел з колегами формує звіт про дослідження. І, на жаль, у попередні роки Україна не була представлена в ньому https://lnkd.in/dF5yx_3X.  

 

Тут допис Франсуа в Linkedln https://www.linkedin.com/posts/francoisnel_important-indicators-about-the-health-and-activity-7221204447010426880-gFMm/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop.

 

Про дослідника:

Доктор Франсуа Нел

Доцент кафедри медіаінновацій та підприємництва Університету Центрального Ланкаширу

Заступник директора: Institute for Creativity, Culture and Community and Media Innovation Studio Group

Керівник курсу: Journalism Innovation & Leadership Programme

Головний дослідник і керівник: News Futures 2035

Національний педагогічний стипендіат 2013 | Редактор: World Press Trends and Outlook для WAN-IFRA, Всесвітньої асоціації видавців новин | Помічник редактора: Journal of Media Management & Entrepreneurship | Стипендіат Європейської програми викладачів підприємництва (3EP) | Керівник: Digital Editors Network, Великобританія




Коментарі

Додати коментар