Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


14 січня 2009

За повідомленням Мінтрансзв'язку, підвищення тарифів Укрпошти на доставку періодичних видань не позначилася на передплатній кампанії 2009 року

Facebook Twitter LiveJournal

Зростання тарифів на доставку вітчизняної періодичної преси не позначилось на передплатній кампанії 2009 року. Передплата на друковані видання завершена без зривів, а передплатні наклади на 2009 рік зросли на 5,4%. Про це повідомила Генеральний директор «Укрпошти» Таїсія Замкова.

За словами Генерального директора «Укрпошти», за рахунок підвищення тарифів на розповсюдження періодичних видань на 27% Укрпошта отримала 77 мільйонів гривень прибутку. Це дало можливість підвищити заробітну плату працівникам пошти і закупити велосипеди для листонош.

«Середня заробітна плата працівників «Укрпошти» за 2008 рік склала 1039,8 гривень, а в 2007 році була 620 гривень», – сказала Таїсія Замкова.

Зараз на ринку розповсюдження періодичних видань на території України, крім державних підприємств «Укрпошта» та «Преса», активно працюють 135 альтернативних організацій з доставки преси. При цьому передплатні ціни на періодичні видання «Укрпошта» порівняно з іншими розповсюджувачами нижчі майже в дев’ять разів, що підтверджує аудиторський висновок Головного контрольно-ревізійного управління України.

 

джерело: http://www.kmu.gov.ua




Коментарі

Додати коментар