Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 травня 2008

Депутат Львівської міськради відкликав свій позов до екс-власника газети "Суботня пошта"

Facebook Twitter LiveJournal

15 квітня Сихівський районний суд Львова ухвалив закрити справу за позовом депутата Львівської міської ради (фракція громадянської партії "Пора") Анатолія Забарила до Рустама Курбанова (в.о. директора, головний редактор, власник найбільшого пакету акцій газети "Суботня пошта"), третіх осіб ТзОВ "Синод-Україна", що є співвласником ТзОВ "Професійна Ліга", засновника і видавця "Суботньої пошти".

Суд ухвалив таке рішення, оскільки позивач відмовився від позовних вимог у зв’язку з вирішенням спору в досудовому порядку.

Нагадаємо, Анатолій Забарило був посередником під час процесу продажу частини акцій газети "Суботня пошта" новим співвласникам видання, які є представниками іноземного бізнесу. Збори співвласників газети влітку ц.р. прийняли рішення про призначення А.Забарила директором видання. Однак, згідно статуту видання, приступити до виконання обов’язків директора А.Забарило міг лише після укладання з ним контракту. Як відомо ZAXID.NET, власник найбільшого пакету акцій газети Р.Курбанов не погодив підписання контракту, оскільки вважає, що за своїми професійними якостями А.Забарило не відповідає посаді директора "Суботньої пошти".

Таким чином, корпоративний конфлікт переріс у судовий позов А.Забарила до Р.Курбанова.

За словами Р. Курбанова, цей конфлікт мав й інші аспекти. "Редакції спершу у ненав’язливій, а потім в усе більш категоричній формі рекомендували не критикувати певних осіб, - зазначив головний редактор "Суботньої пошти". - Редакція ніколи не керувалася принципом, кого критикувати, а кого ні за родинними ознаками чи з особистих уподобань. Я вважаю, що те, що є цікавим широкому загалу, корисним, відповідає дійсності, і є в межах законодавчого поля, повинне бути опубліковане. Я завжди намагався дотримуватися цього, і буду дотриматися у подальшому".

 

ZAXID.NET




Коментарі

Додати коментар