Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 вересня 2018

Save the date: Медіа-конференція «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?»

Facebook Twitter LiveJournal

27 вересня запрошуємо вас на Медіа-конференцію «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?»

 

Процеси реформ та децентралізації уже сьогодні передали на місця значно більше грошей та ресурсів, ніж раніше. Цього року тематика витрат місцевих бюджетів на ремонти доріг та медичні закупівлі стає все більш «гарячою» в інформаційному полі кожної з областей.

 

Разом з коштами на місця передали також систему контролю за їх використанням. Незалежні медіа в цій системі відіграють ключову роль. Але чи готові до неї на місцях? І чи бачать місцеві медіа нові можливості для себе у цих тектонічних змінах?

 

В кожній області є свої, унікальні способи виконати цю місію. Медіа-конференція «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?» покликана поділитися цим досвідом та запропонувати нові перспективи горизонтальної співпраці редакцій.

Мова не тільки про контент, але й про бізнес-моделі для місцевих медіа. Ми переконані, що виконання місії контролю – це не тільки соціальна відповідальність ЗМІ. Це ще можливість збільшити свою аудиторію та покращити власну репутацію.

 

Приєднуйтесь до конференції, щоб дізнатися як.

 

Для реєстрації перейдіть за посиланням  https://goo.gl/forms/Cf6gQ5eTUEF1BZm93

 

Медіа-конференція «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?» відбувається завдяки поєднанню зусиль УКРАЇНСЬКОГО КРИЗОВОГО МЕДІА-ЦЕНТРУ, USAID #ВзаємоДія!, УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ МЕДІА БІЗНЕСУ, Проекту «Свобода медіа в Україні» Спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Партнерство заради належного врядування».

 

#USAID_ВзаємоДія!

 




Коментарі

Додати коментар