Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


ПриватБанк оголошує постійно діючий конкурс для працівниць / працівників ЗМІ

Шановне панство! 

Практично щодня ви отримуєте новини стосовно нашого банку, інформацію про наші послуги, акції, досягнення та інновації. Як правило, за короткими та сухими рядками релізу криються події, що стосуються десятків, сотень тисяч, мільйонів наших клієнтів - ваших читачок / читачів. І кожен з вас може знайти у наших новинах інформаційний привід для цікавих і корисних читачам / читачкам матеріалів. 

Давайте разом з вами зробимо банківські новини "народними". 

ПриватБанк оголошує постійно діючий конкурс для працівників / працівниць друкованих та електронних ЗМІ. Отримуйте наші новини, пишіть матеріали про банківські послуги та надсилайте нам. Усі автори оригінальних та нестандартних матеріалів, опублікованих у районних, міських, обласних, центральних ЗМІ, отримають премії від банку. 

ПОЛОЖЕННЯ

Про творчий конкурс серед журналістів / журналісток "Творчий погляд на банківські послуги" 

МЕТА КОНКУРСУ: популяризація сучасних банківських послуг, творче осмислення місця і ролі банків у повсякденному житті людини, популяризація банківських послуг серед широких прошарків населення. 

УМОВИ КОНКУРСУ: постійно діючий конкурс проводиться серед журналістів / журналісток, які працюють у центральних та місцевих друкованих та електронних ЗМІ. 

У конкурсі може взяти участь будь-який журналістський матеріал, що базується на  інформаційних матеріалах ПриватБанку, творчо оброблений, оригінально поданий автором та опублікований у ЗМІ. Переможців / переможниць та призерок / призерів конкурсу щомісячно визначає конкурсна комісія у складі співробітників / співробітниць Напрямку <<Загальний маркетинг та реклама>> ПриватБанку. Для переможців / переможниць конкурсу встановлена щомісячно одна перша премія - пластикова картка ПриватБанку з сумою 500 грн., а також для всіх учасників конкурсу - заохочувальні премії - пластикові картки ПриватБанку з сумою 150 грн. 

Усі матеріали на конкурс необхідно відсилати електронною поштою на адресу oleg.serga@pbank.com.ua, факсом - (0562) 39-06-00 або звичайною поштою на адресу: Прес-служба ПриватБанку, 49094, м. Дніпропетровськ, вул., Набережна Перемоги, 50