Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


Гендиректор Волинської ОДТРК

Державний комітет телебачення та радіомовлення проводить конкурсний відбір на посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії. 

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, відсутність судимості, заборони займати певні посади та займатися певними видами діяльності, повна вища освіта та досвід в роботі на посаді керівника організації або на іншій керівній посаді за основними напрямами діяльності Волинської ОДТРК. 

Перелік необхідних для подачі документів розміщений на сайті Держкомтелерадіо. 

Реєстрація охочих взяти участь у конкурсному відборі буде проводитися протягом 30 календарних днів, починаючи з дня оприлюднення цього оголошення (23 липня), за адресою: 01001 м. Київ, вул. Прорізна, 2 (8 поверх, каб. 803 - приміщення відділу кадрової роботи та державної служби). Телефон для довідок: (044) 278-82-05. 

Визначення учасників конкурсного відбору буде здійснено на засіданні конкурсної комісії, яке відбудеться 2 вересня 2010 року о 10 годині в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення (вул. Хрещатик, 26). 

Нині виконувачем обов'язків гендиректора Волинської ОДТРК є Ольга Куліш.