Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 лютого 2009

17-27 березня 2009 року - серія навчальних семінарів для суддів та журналістів на тему «Суди та засоби масової інформації».

Facebook Twitter LiveJournal

До уваги керівників, головних редакторів засобів масової інформації

 

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: верховенство права» у партнерстві з Академією суддів України та Українським освітнім центром реформ 17-27 березня 2009 року проводить серію навчальних семінарів для суддів та журналістів на тему «Суди та засоби масової інформації».

Метою навчання є підвищення відкритості судів для громадськості, налагодження ефективного взаємозв’язку між суддівським корпусом та засобами масової інформації, підвищення рівня обізнаності журналістів  про роботу судів та хід розгляду судових справ для кращого інформування громадян.

Одноденні семінари для журналістів відбудуться 18 березня в Києві, 24 березня у Луганську та 27 березня у Сумах.

До участі в семінарах запрошуються редактори та журналісти українських ЗМІ, що хочуть підвищити свій фаховий рівень у висвітленні діяльності судів. Перевага буде надаватися тим,  хто  раніше не брав участь в аналогічних  семінарах  проекту «Україна: верховенство права».

Будь ласка, якщо Ви вже брали участь у семінарі, організованому проектом «Україна: верховенство права», перешліть це запрошення своїм колегам-журналістам.

Детальна інформація щодо серії семінарів та заявка на участь у прикріплених файлах.

Для участі в семінарі необхідно заповнити та надіслати заповнену заявку до п’ятниці, 6 березня 2009 року, на адресу ymukhin@ukrainerol.org.ua.

Після підтвердження Вашої участі Ви отримаєте електронною поштою проект програми семінару та інструкції щодо маршруту проїзду до місця проведення заходу

Завантажити:

 

Запрошення

Реєстраційна форма

 

Прес-служба USAID Проект «Україна: верховенство права»

 




Коментарі

Додати коментар