Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 червня 2023

Впровадження закону «Про медіа» у питаннях і відповідях: онлайн-зустріч з медіаюристами

Facebook Twitter LiveJournal

Закон України «Про медіа» діє вже третій місяць, і стільки ж часу медійники та медійниці в пошуках правильних рішень щодо його імплементації. Адже кожна новела документу потребує фахового коментаря та пояснень. 

У вас теж уже назбиралися питання? Тоді плануйте собі 13 червня завітати на чергову онлайн-зустріч з медіаюристами Платформи прав людини про виклики свободі слова під час війни. Будемо розбирати зміни в медійному законодавстві та труднощі, які виникають на шляху впровадження нових норм і правил.

Коли: 10.00-12.00

Де: платформа Zoom

Спікерами будуть наші постійні експерти:

  • Євген Воробйов – медіаюрист, адвокат. Має понад 10 років юридичної практики – як приватної, так і на державній службі.   
  • Людмила Опришко – адвокатеса, членкиня Експертної Ради при Представнику Уповноваженого з прав людини з інформаційних прав.
  • Микола Гринишак – медіаюрист-практик, адвокат. Більше 15 років успішно допомагає медійникам у цивільних, кримінальних та адміністративних справах.

Питання під час дискусії ставите ви. І краще, якщо зробите це попередньо під час реєстрації, щоб наші юристи мали час підготувати для вас максимально вичерпні відповіді.  

 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Хочете просто послухати фахівців? Також реєструйтеся, щоб ми могли відправити вам лінк на вхід у Zoom-кімнату.

Форма реєстрації відкрита до 12.00 понеділка, 12 червня

Джерело: Простір

 



Коментарі

Додати коментар