Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 червня 2023

УГСПЛ запрошує на тренінг «Документування воєнних злочинів: типові помилки і найкращі практики»

Facebook Twitter LiveJournal

27 та 28 червня 2023 року в Києві відбудеться тренінг «Документування воєнних злочинів: типові помилки і найкращі практики».

 

Під час тренінгу учасники зможуть дізнатися:

  • •  що таке документування;
  • •  в чому різниця між воєнними злочинами та військовими;
  • •  практичні поради зі спілкування з постраждалими, отримання дозволу на передачу персональних даних, зі зйомки подій так, щоб фото та відео матеріали стали частиною документування;
  • •  які є методи та способи документування: найкращі практики з організації процесу і поширені помилки в роботі.

Запрошуємо до участі тих, хто займається або планує розпочати діяльність з документування воєнних злочинів.

Для участі у тренінгу заповніть онлайн-форму нижче або за посиланням до 23:59 13 червня 2023 р. Про результати відбору учасникам повідомлять телефоном або письмово на електронну адресу кандидата/кандидатки.

Кількість місць обмежена. Точне місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу, компенсують витрати на проїзд до місця його проведення й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів і у межах вартості проїзду купейним (плацкартним) вагоном поїзда, рейсовим автобусом).

Тренінг впроваджується в рамках Програми USAID Ukraine – USAID Україна «Права людини в дії». 

У світі USAID є однією з провідних установ у сфері розвитку, яка виконує роль каталізатора цих процесів та допомагає досягати позитивних результатів. Діяльність USAID є проявом доброчинності американського народу, а також підтримує просування країн-отримувачів допомоги до самостійності та стійкості та сприяє забезпеченню національної безпеки та економічного добробуту США. Партнерські стосунки з Україною USAID підтримує з 1992 року; за цей час, загальна вартість допомоги, наданої Україні з боку Агентства, склала понад 3 млрд. доларів США. До поточних стратегічних пріоритетів діяльності USAID в Україні належать зміцнення демократії та механізмів досконалого врядування, сприяння економічному розвитку та енергетичній безпеці, вдосконалення систем охорони здоров’я та пом’якшення наслідків конфлікту у східних регіонах. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про діяльність USAID, просимо Вас звертатися до Відділу зв’язків з громадськістю Місії USAID в Україні за тел. (+38 044) 521-57-53. Також пропонуємо завітати на наш вебсайт: http://www.usaid.gov/ukraine, або на сторінку у Фейсбук: https://www.facebook.com/USAIDUkraine.

 
Джерело: ГУРТ



Коментарі

Додати коментар