Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 травня 2023

Подія з позначкою breaking news! Запрошуємо на онлайн-дискусію з відомим журналістом Тімом Себастіаном

Facebook Twitter LiveJournal

Проєкт АУП онлайн-мостів під назвою «Чужому навчаємось і свого не цураємось» триває.

Друзі, пофантазуймо!  Якби вас попросити виокремити найважливіший журналістський стандарт, то який би очолив перше місце рейтингу? 

Оперативність? Має бути! 

Повнота інформації? Обов’язково!  

Достовірність? Без сумніву! 

А як щодо майстерності комунікації та бажання задовольняти інформаційні запити суспільства? Це навичка, талант, подарунок долі — вміти буквально загнати в кут незручними питаннями високопоставлених політиків, на які у тих не знайдеться відповідей. 

Такою професійною майстерністю володіє запрошений гість, який вже 25 травня 2023 року о 14:00 розповість про тонкощі журналістського фаху та надасть відповіді на всі запитання слухачів. Зустріч відбудеться у застосунку Zoom. 

ТІМ СЕБАСТІАН — британський журналіст, автор та ведучий програми «Конфліктна зона», що транслюється телеканалом Deutsche Welle. 

Модерує захід – Тетяна Іванова, медіаекспертка Академії української преси, докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету.

Тім інтерв’ював п’ятого президента України з невимовним напором, відео зазнало широкого розголосу у мережі. Окрім цього журналіст брав інтерв’ю у світових лідерів, включаючи президентів США Білла Клінтона і Джиммі Картера, прем’єр-міністра Пакистану Наваза Шаріфа, першого прем’єр-міністра Республіки Сінгапур Лі Куан Ю, архієпископа Десмонд Туту, президента Уганди Йовері Мусевені, президента Руанди Поль Кагаме та у багатьох інших. 

Реєстрація: https://forms.gle/q1Mz9Ponp66pqA2i7  

Кількість учасників у заході обмежена. Запрошені учасники отримають лист із лінком на зустріч у Zoom. Ви матимете змогу поставити запитання нашому гостю.

Зустріч буде відбуватися з перекладом українською мовою.

Не упустіть можливість підвищити свої скіли у медійному ремеслі!




Коментарі

Додати коментар