Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 березня 2021

Тренінги для журналістів з Донецької та Луганської областей «Етичні стандарти, гендер та ЛГБТ»

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інсайт» організовує 2 одноденні тренінги за темою «Етичні стандарти, гендер та ЛГБТ» для журналіст_ок та редактор_ок ЗМІ Донецької й Луганської областей.

Коли:
23.03.2021 (з 10:00 до 18:00) - м. Маріуполь
25.03.2021 (з 10:00 до 18:00) - м. Краматорськ
 
Долучайтеся, аби дізнатися - як коректно та цікаво створювати контент про гендерну рівність, сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. Протягом дня ми поговоримо про стандарти журналістики, прийняті в Україні та світі, про те, як стереотипи впливають на роботу редакцій та як висвітлювати складні теми для ваших аудиторій. Розберемо упередження та стереотипи щодо жінок та чоловіків, окремо приділимо увагу міфам та фактам про сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. У результаті, розробимо з групою основні правила етичного матеріалу та знайдемо нестандартні теми для висвітлення в регіоні.
 
Формат тренінгу передбачає лекційну частину, інтерактиви та розбір реальних кейсів.
 
Тренерка:
Таїсія Герасимова - працювала заступницею головної редакторки tsn. ua та podrobnosti, співавторка курсу для журналістів «Як писати про ЛГБТ», комунікаційна менеджерка.
 
Форма для участі в тренінгу:
https://forms.gle/EoQmKjKScaBj9C5MA
 
Дедлайн подачі заявки: 07.03.2021 (до 23:59).
 
Тренінги є безкоштовними. Також є можливість компенсації проїзду та забезпечення проживання тим, хто подаються з інших міст Донецької та Луганської областей. 
 
Усі заходи проводяться з дотриманням чинних карантинних вимог та соціальної дистанції.
Проведення тренінгів «Етичні стандарти, гендер та ЛГБТ» стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 




Коментарі

Додати коментар