Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 жовтня 2020

Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?

Facebook Twitter LiveJournal

10 листопада об 11:00 год онлайн відбудеться дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?» від Комісії з журналістської етики за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Розмова журналістів та редакторів із Марічкою ВАРЕНІКОВОЮ, продюсеркою і репортеркою іноземних медіа (зокрема, The New York Times та німецької ARD). Модеруватиме розмову Андрій КУЛИКОВ, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики.

 

Під час дискусії поговоримо про таке:

-       Як працюють іноземні видання, як обирають теми, якими етичними правилами керуються  в матеріалах; 

-       Як знімати/писати для іноземної аудиторії;

-       Контракти і як працювати легально фрілансерам та багато іншого.

 

До участі запрошуються журналісти та редактори місцевих, регіональних та всеукраїнських медіа, медіаексперти та громадські активісти у сфері медіа. Активна участь і додаткові запитання вітаються від учасників.

 

Обов'язкова реєстрація https://forms.gle/VVErZkjerZPRpKMD8

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/403170954175361/

 

Комісія з журналістської етики – орган саморегулюання роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста.

 

Захід проводиться за підтримки проекту "Посилення саморегулювання українських медіа", що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Уряду Норвегії, Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, Сполучених Штатів Америки.

 




Коментарі

Додати коментар