Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 червня 2020

УАМБ допомагає: як знайти свого рекламодавця та продати рекламу

Facebook Twitter LiveJournal

03 липня УАМБ о 10:00 проведе онлайн вебінар з Оленою Матушенко, яка має 20-річний успішний досвід в сфері продажів, реклами і маркетингу. А також - ведення переговорів різного рівня складності, проведення презентацій та тренінгів, організації івентів, підвищення лояльності клієнтів компанії, знання рекламно медійного ринку України в різних сегментах. Олена працювала на посаді Директора з реклами та маркетингу у таких компаніях: Видавничий дім «Максимум», «Бурда-Україна», Одеський міжнародний кінофестиваль, Віденський бал, Едіпресс Україна.

 

Вебінар 3 липня буде присвячений темі "Чим місцева газета може привабити локального рекламодавця? Що потрібно пропонувати, щоб вони купували у вас?"

Абсолютно зрозуміло, що рекламодавці у столиці, у великих містах та у районах – різні. Проте усі вони зацікавлені продавати більше. Отже, готові розглядати рекламу як інструмент для збільшення продажів. Тому питання, на яке має вміти переконливо відповідати кожен медійник – «Як реклама у вашому видання збільшіть мої продажі?» Отже, вебінар допоможе розібратися у таких темах:

 

  1. Що ми продаємо? Поговоримо про медійний  продукт. Трансформація медіа в сучасних умовах і як це працює.
  2. Кому ми продаємо? Клієнти, які вони? Типи клієнтів. Що чекає рекламодавець від медіа?
  3. Як ми продаємо? Формування пропозиції для клієнтів. Моделі успішних рішень.
  4. Хто продає? Особливості ведення переговорів і створення ефективних команд які продають.

 

Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/qh3gtmV3oBqCg2La6       

 

Нагадуємо, що це буде третій з десяти вебінарів котрі організовує УАМБ в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Перший вебінар був присвіячний збільшенню продажів та вирішення проблем із доставкою «Укрпошти». Другий – ключовим вмінням для написання успішних грантових заявок. З відеозаписами попередніх вебінарів Ви можете ознайомитись на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

 

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com




Коментарі

Додати коментар