Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 червня 2020

До 18 червня – відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики

Facebook Twitter LiveJournal

Фундація Суспільність спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа» запрошує молодих журналістів та студентів шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у Школі конвергентної журналістики.


Захід відбуватиметься в рамках Національної медіаініціативи «Відкриті медіа історії» і передбачає низку тренінгів та практичних вправ з універсального журналізму, управління медіапроектами на регіональному рівні, фінансової життєздатності та монетизації контенту, культури цифрової безпеки, фактченкінгу і подолання дезінформації/ маніпуляційних впливів.


 


Міжрегіональна Школа конвергентної журналістики також ставить за мету сприяти впровадженню медіаінновацій та обміну досвідом між молодими журналістами, розвитку ідей та концепцій на медіаринку шляхом партнерського діалогу на національному та регіональному рівнях.


 


Учасники візьмуть участь у створенні медіапродуктів конвергентних форматів й опанують засади роботи сучасного універсального журналіста та медіапродюсера.


 


Дата та місце проведення школи: 27-29 червня 2020 року, м. Одеса.


 


Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).


 


Школа проходитиме дотриманням рекомендацій МОЗ щодо безпеки проведення групових заходів, учасникам будуть надані засоби індивідуального захисту та антисептик для рук.


 


Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму, надіслати професійне CV та записати на гаджет коротке відео до 1 хвилини з розповіддю про те, чому хочете взяти участь в Школі.


 


Останній день прийому заявок до участі: 18 червня 2020 року, 23:59.


 


Додаткову інформацію можна отримати за тел. 097 297 08 42, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com


 


Цей проєкт став можливим за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.


 


Джерело: Детектор медіа



Коментарі

Додати коментар