Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 березня 2020

Поглиблений тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції»

Facebook Twitter LiveJournal

Які є найновіші методики викривання маніпуляцій? З якими челенджами у своїх проєктах стикались українські та закордонні експерти? Відповіді на ці питання ви отримаєте під час триденного поглибленого тренінгу «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції», який організовує ГО «Інтерньюз-Україна».

Коли: 16–18 березня 2020 р.

Де: місто Київ, адресу проведення заходу буде повідомлено відібраним учасникам на електронні адреси.

СПІКЕРИ

  • Роберт ван дер Ноордаа, нідерландський журналіст, один із авторів дослідження про роботу російської «Фабрики тролів»;
  • Олена Чуранова, журналістка та фактчекерка у StopFake;
  • Максим Скубенко, лідер проєкту VoxCheck від VoxUkraine.

Відбір учасників проходить на конкурсній основі — за змістом надісланих заявок. Пріоритет надаватиметься аналітикам та журналістам, що вже мають великий досвід у проєктах, спрямованих на протидію пропаганді та дезінформації і прагнуть поділитись ним із колегами. Заповніть, будь ласка, реєстраційну анкетудо середи, 4 березня, 17:00.

Участь у тренінгу безкоштовна, учасникам з-поза меж Києва оплачується проїзд до місця проведення тренінгу (у межах України; відшкодовується сума, еквівалентна вартості квитка в купейному вагоні туди-назад), проживання та харчування.

За докладною інформацією: Ганна Дьомочка, hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в рамках проєкту «Розповсюдження українського досвіду протистояння гібридним загрозам», який втілює ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Подія також відбувається під егідою ініціативи «Інтерньюз-Україна» UkraineWorld.




Коментарі

Додати коментар