Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 серпня 2019

Тренінг-курс “Технології проведення журналістських розслідувань”

Facebook Twitter LiveJournal

Громадська Організація “Регіональне об’єднанн молоді” в рамках “Школи журналістських розслідувань” запрошує журналістів/ок, представників/ць новітніх медіа, студентів/ок старших курсів факультетів журналістики та громадських активістів/ок на тренінг-курс “Технології проведення журналістських розслідувань”.

Протягом курсу учасники/ці познайомляться з передовими практиками та опанують методи проведення розслідувань, отримають знання та навички з пошуку, збору, верифікації, систематизації інформації, аналізу документів та виявлення цікавих фактів, навчаться створювати якісні медіа-матеріали та розуміти законодавство щодо проведення розслідувань.

Крім того, учасники/ці зможуть відпрацювати отримані знання під час практичної частини курсу. Найкращі розслідування візьмуть участь у конкурсі на кращу публікацію, а переможці/переможниці отримають цінні призи.

Тренінг-курс проходитиме у Харкові протягом двох етапів:

  • перший модуль: 13-15 вересня 2019 року;
  • другий модуль: 25-27 жовтня 2019 року.

Тренери/тренерки курсу:

  • Олександр Курбатов, головний редактор проектів журналістських розслідувань, журналіст-розслідувач із 24 річним досвідом роботи. Співпрацює з незалежними проектами розслідувань за фінансової підтримки міжнародних організацій «Слідство.Інфо»  та «Наші гроші» виробництва BIHUS.INFO. Лауреат конкурсів професійної журналістики «Честь професії» у 2016 та 2017 роках за краще подання резонансного матеріалу, переможець фестивалю журналістів-розслідувачів «Межигір’я фест 2016» за кращий репортаж.
  • Зальцберг Юлія, тренерка IFES Ukraine з питань регулювання фінансування передвиборної агітації, еспертка з питань політичного фінансування та виборчих процесів з досвідом безпосереднього впровадження та реалізації реформи політичного фінансування в Україні. Працювала в Національному агентстві з питань запобігання корупції. Викладач антикорупційні школи для журналістів-розслідувачів і активістів, аналітик у сфері запобігання корупції.

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники/ці забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків (за наявності оригіналів в обидві сторони, категорії “плацкарт”, “купе” та другий клас “Інтерсіті”).

Для участі необхідно заповнити анкету за цим посиланням до 06 вересня 2019 року. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 08 вересня на електронну адресу кандидата/кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проекту пані Олени за електронною адресою pogovorymo@gmail.com або за телефоном (067) 127 89 75.

Тренінг-курс проводиться у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Джерело: https://www.prostir.ua/?grants=treninh-kurs-tehnolohiji-provedennya-zhurnalistskyh-rozsliduvan




Коментарі

Додати коментар