Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 травня 2019

ТРЕНІНГ “ЖУРНАЛІСТСЬКІ РОЗСЛІДУВАННЯ. У СФЕРІ НАДРОКОРИСТУВАННЯ”

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує набір на триденний тренінг «Журналістські розслідування у сфері надрокористування», який проводиться в рамках «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Дата та місце проведення:

19-21 липня 2019 року, м. Київ

Це 3-денна навчальна програма, під час якої ви дізнаєтеся:

1) де шукати інформацію та як не помилятися; хто і як впливає на сферу надрокористування, її політичний та бізнесовий контексти;

2) про регіональні контексти та лайфхаки журналістів, які розслідують зловживання у сфері надрокористування;

3) про економічну, екологічну та соціальну специфіку викриттів у надрокористуванні;

4) як найкраще подати своє розслідування

Також учасники отримають практичні поради для проведення власного розслідування.

Основний тренер – головний редактор «Бізнес Цензор» Сергій Головньов, який працював редактором економіки у виданні Insider, у відділі розслідувань «Forbes Україна», в проекті з дослідження публічних фінансів «Наші гроші», політичним кореспондентом у виданні «КоммерсантЪ-Украина», кореспондентом у регіональних газетах Запоріжжя. Має досвід журналістських розслідувань у регіональних та національних ЗМІ.

Цільова аудиторія: журналісти-розслідувачі, насамперед регіональних медіа.

Як стати учасником тренінгу?

Заповніть анкету за посиланням до 1 липня 2019 року включно (відправлені пізніше анкети не будуть розглядатися).

Група учасників (16 осіб) формується на конкурсній основі. Учасники зобов`язуються бути присутніми та брати активну участь під час усіх днів школи.

Результати відбору буде оголошено до 5 липня 2019 року. Організатори залишають за собою право повідомити результати лише відібраним учасникам та не пояснювати причин такого рішення.

Додаткові умови участі

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація транспортних витрат. Організатори також забезпечують харчуванням на час проведення тренінгу.

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу irina.irrp@ukr.net або звертайтеся за номером телефону 8-067-547-22-33. Контактна особа – Ірина Шпаковська.

Проект реалізовує ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки проекту «Медійна програма в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

 

Джерело: ІРРП




Коментарі

Додати коментар