Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 листопада 2018

Тренінги про медіа громад у Херсоні та Черкасах

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інтерньюз-Україна» та моніторингова організація «Черіті Тюнер» оголошують набір на серію дводенних регіональних тренінгів «Community Media: ефективна комунікація робить громаду сильнішою та багатшою».

Медіа Громад (Community Media) – принципово новий для України тип засобів масової інформації. Це «соціальні стартапи», що живуть життям своєї громади, захищають інтереси громади, інформують та згуртовують членів громади.

Дати тренінгів:

Херсон, 20-22 листопада
Черкаси, 27-29 листопада

Основні теми тренінгу:
- Законодавче регулювання Медіа Громад в Україні та світі;
- Волонтерство та управління цільовими аудиторіями;
- Канали комунікації з громадою та організація масових заходів;
- Фінансова модель існування: завдяки чому Медіа Громад стає фінансово незалежним?

До участі запрошуються представники місцевих ЗМІ незалежно від форми власності, а також громадські активісти

Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок та результатами співбесіди з тренерами.

Заявку можна заповнити ТУТ

Не забудьте зазначити дату тренінгу, в якому ви хотіли б взяти участь! Дедлайн прийому заявок – 15 листопада (Херсон), 20 листопада (Черкаси).

Участь у тренінгах безкоштовна, учасникам оплачується проїзд до місця проведення тренінгу, проживання та харчування. Крім того, учасники запрошуються до участі в регіональних круглих столах «Community Media: як децентралізація змінить комунікації в громадах», що проходитимуть на наступний після тренінгу день.

Тренери:

Павло Новіков – медіаменеджер, тренер, журналіст. Понад 20 років досвіду в ЗМІ та неприбутковому секторі, працював на ВВС, Радіо Свобода, був головним режисером Нового каналу, зараз є ведучим ранкових ефірів на Радіо НВ. 

Катерина Жук – маркетолог, тренер, консультант. Понад 15 років досвіду в медіа (маркетинг, спонсорство, продажі), успішні комунікаційні соціальні проекти для UNICEF, УББ, Amnesty International, Anex Tour та ін. 

Додатково:
Законодавство, що регулює діяльність Медіа Громад, є частиною зобов’язань України в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС – саме в такий тип медіа мають (згідно стратегії) перетворитися роздержавлені муніципальні теле- і радіокомпанії.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до координатора проекту Дмитра Зінчука, тел. 095 085 18 84, dzinchuk@internews.ua.

 

Джерело:http://internews.ua/2018/11/community-media-kherson-cherkasy/?utm_source=Internews+Ukraine+Newsletter&utm_campaign=c758e1d1af-EMAIL_CAMPAIGN_2018_11_15_03_46&utm_medium=email&utm_term=0_605c88b8e6-c758e1d1af-119652845




Коментарі

Додати коментар