Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 листопада 2018

"Теми. Люди. Історії." Воркшоп для журналістів

Facebook Twitter LiveJournal

У вересні 2018 року Координатор проектів ОБСЄ в Україні видав Антипосібник для журналістів «Теми. Люди. Історії», видання для журналістів які хочуть покращити свої навички із пошуку місцевих тем та роботи із текстами. 16 – 17 листопада у Києві автори Антипосібника Олена Лептуга, Євгенія Кузнецова, Віктор Пічугін та Марк Лівін проведуть дводенний інтенсивний воркшоп на основі порад Антипосібника. Під час зайнять автори пропрацюють із учасниками наступні питання:

  • як навчитись "бачити" місцеві теми та розкривати їх?
  • як не "вбити" свій текст? як розказувати історії людей так, щоб це було цікаво читачу та не нашкодивши ненароком своєму герою чи героїні?
  • як зрозуміти що з цього іде у друк а що у соцмережі та які саме?

Крім теоретичної частини, учасники отримають також і практичні завдання – їм буде запропоновано з допомогою тренерів підготувати історію на основі порад Антипосібника. Найкращі матеріали будуть опубліковані у національних виданнях. Щоб подати заявку на участь у воркшопі, просимо заповнити форму реєстрації: https://goo.gl/forms/rWQvY5QXfLYUduIp1

Про результати відібраним учасникам буде повідомлено не пізніше 12 листопада. За додатковою інформацією можна звертатися до Maryna.Bezkorovaina@osce.org.




Коментарі

Додати коментар