Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 квітня 2018

Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен» збиратиметься у Дніпрі

Facebook Twitter LiveJournal

З 19.04 по 21.04 у Дніпрі збиратимуться журналісти та блогери із Херсона, Львова та Дніпра, щоб обмінятися методологією та успішними практиками подолання корупційних проявів через журналістські розслідування на місцевому рівні. Зустрічі відбуватимуться у межах мікропроекту обмінів ГО «Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен» за підтримки Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США).

Заплановані зустрічі у місцевих медіа та партнерських громадських організаціях Дніпра та Павлограда, спільні обговорення важливих проблематик розслідувальної журналістики із участю експертів у форматі круглого столу. Медійники та блогери із Херсона, Львова та Дніпра візьмуть участь у майстер-класі, де ознайомляться із основами роботи із відкритими даними та інформаційної безпеки (тренер Олександр ЛавриновичЦентр інформаційних досліджень «Меридіан»).

Це вже другий обмін медійників, що реалізується у межах мікропроекту ГО «Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен» за підтримки Програми національних обмінів за кошти Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США) у партнерстві із Прес-клубом Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів, Медіацентром європейських ініціатив „Дніпро”, ГО «Центр інформаційних досліджень та ресурсних послуг «Меридіан», ГО «Таврійський край». Перша мережева зустріч медійників-розслідувачів із участю експертів відбувалася у Львові.

Контактнa особa: Ігор Полянський, тел.: 0509655244 (м. Львів)

Організатор: Громадська організація «Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен»

 

Джерело: Громадський простір




Коментарі

Додати коментар