Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 квітня 2018

Тренінг для ЗМІ «Навіщо Україні реформа державного управління та як вона змінить життя кожного громадянина»

Facebook Twitter LiveJournal

18-19 квітня запрошуємо журналіст(-ок)ів на дводенний тренінг про те, як змінюється система державного управління в Україні Ви дізнаєтесь про суть та структуру реформи, набір на нові посади в міністерствах, впровадження інновацій в державному управлінні та багато іншого.

Система державного управління в Україні тривалий час залишалась застарілою та неефективною. Проте саме від її ефективності залежить успіх інших реформ та доля країни загалом. Сьогодні відбувається перша за роки незалежності комплексна реформа, яка враховує кращий міжнародний досвід та побудована за європейськими стандартами.

У 2017 році розпочалась реформа міністерств, що передбачає позбавлення невластивих функцій та перетворення на аналітичні центри з формування політик. Для залучення на нові посади найкращих фахівців Уряд встановив конкурентні зарплати та конкурсну процедуру, розроблену спільно з міжнародними рекрутинговими компаніями. За пів року документи на вакантні посади подало більш ніж 16 тис кандида(-ток)тів.

Учасни(-ці)ки тренінгу дізнаються про реформу та зможуть поставити питання експертам, що мають безпосередній стосунок до її реалізації.  Крім того, запрошуємо долучитись до звітної конференції щодо реформи держуправління та знайти відповіді на питання: якою буде нова державна служба, чим займатимуться фахівці з питань реформ та як це вплине на громадян.

В програмі тренінгу:

  • У чому полягає реформа державного управління, поточний стан, інновації, виклики та перспективи – презентації експертів та тих, хто втілює реформу в КабМіні
  • Як оцінює здобутки України ЄСспілкування із європейськими дипломатами
  • Держслужба з новим обличчям – кава з новообраними гендиректорами
  • Практичні кейси щодо роботи з відкритими даними та електронними послугами, аналізу політики та відбору на державну службу
  • Участь у конференції з реформування державного управління та брифінг Міністра Кабінету міністрів України Олександра Саєнка.

Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням http://bit.ly/PAR_media до 12 квітня 12:00. Кількість місць обмежена. Організатори підтвердять вашу участь завчасно, учасників з регіонів забезпечать житлом та відшкодують витрати на проїзд.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Ольги Кучер, координаторки проекту ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій та інформування про реформу державного управління» на e-mail okucher@internews.ua або за тел. (063)1385247.

Інформаційний захід організовує проект ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій та інформування про реформу державного управління», що надає інформаційну підтримку РДУ для уряду України.

 

Джерело: Інтерньюз Україна




Коментарі

Додати коментар