Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 жовтня 2011

Семінар: "Правове регулювання журналістської діяльності в Україні"

Facebook Twitter LiveJournal

28-29 жовтня з 10:00 до 17:00 в Києві відбудеться семінар “Правове регулювання журналістської діяльності в Україні”. Захід організовує Інститут розвитку регіональної преси за підтримки програми “Засоби масової інформації” Міжнародного фонду “Відродження” та Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

На семінар запрошують журналістів / журналісток / редакторів / редакторок усіх видів ЗМІ Київської, Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей. 

Під час семінару журналісткам / журналістам розкажуть про новації медійного законодавства, зокрема законів “Про інформацію”, “Про доступ до публічної інформації”, “Про захист персональних даних”, та судової практики у справах про доступ до інформації та про захист честі, гідності, ділової репутації й відшкодування моральної шкоди. Буде запропоновано дієві інструменти отримання інформації. Учасники / учасниці отримають практичні навички складання предметних інформаційних запитів до органів влади, оскарження відмови в доступі до інформації, зокрема через суд. 

До роздаткових матеріалів включено зразки запитів, заяв, скарг, позовних заяв тощо. Навчання буде проходити на прикладах реальних справ і судової практики.

Участь у семінарах безкоштовна. Передбачено кава-паузи й обіди. Учасникам / учасницям із інших міст пропонують проживання в готелі. Проїзд оплачують редакції. 

Для участі в семінарі слід заповнити заявку до 12:00 13 жовтня. Запрошених учасниць / учасників повідомлять про участь до 20 жовтня. 


 
Групи учасниць / учасників семінару буде сформовано на конкурсних засадах. Перевагу нададуть журналісткам / журналістам, які активно висвітлюють суспільно важливі події, діяльність органів влади та місцевого самоврядування та / або хочуть отримати інформацію про їхню діяльність. 

Інститут розвитку регіональної преси
067 547 22 33
067 234 42 16
irrp.org.ua@gmail.com
 




Коментарі

Додати коментар