Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 вересня 2011

20 вересня 2011 року - Семінар для журналістів від ОБСЄ в Україні та Комісії з журналістської етики

Facebook Twitter LiveJournal

Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Комісія з журналістської етики запрошують Вас взяти участь у семінарі, який відбудеться 20 вересня 2011 року, о 10.30 у м. Київ (конференц-зал готелю «Козацький»). 

Цей захід має на меті надати можливість проаналізувати стан професійної етики в журналістському середовищі України та ознайомитися з міжнародним досвідом застосування механізмів саморегулювання в журналістській спільноті.

У заході візьмуть участь члени / членкині Комісії з журналістської етики (Україна), міжнародний експерт з питань журналістської етики, викладачі / викладачки вищих навчальних закладів України та журналістки / журналісти. 

Прохання підтвердити Вашу участь до 12 вересня 2011 року, повідомивши прізвище, посаду та контакти представника / представниці Вашої організації за електронною адресою Kristina.akopova@osce.org.  Довідки за телефоном: 050 447 33 93 (Крістіна Акопова).  

Учасникам / учасницям cемінару передбачено можливість компенсації витрат на транспорт (залізничний та автобус), також є можливість забезпечити проживання в готелі.

Програму семінару.



Коментарі

Додати коментар