Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 липня 2011

4 липня - семінар про взаємодію журналістів / журналісток з УДО

Facebook Twitter LiveJournal

4 липня о 10:00 відбудеться семінар «Взаємодія зі ЗМІ: Безпека журналістів та особливості роботи охоронних служб - український та міжнародний досвід».
 

Організатори - координатор проектів ОБСЄ в Україні, представник в Україні організації «Репортери без кордонів», Інститут масової інформації, Управління державної охорони України та прес-служба президента України.

Учасники / учасниці: Дарія Чепак - прес-секретарка президента України, Ігор Калінін - начальник УДО України, Оксана Романюк - представниця в Україні організації «Репортери без кордонів», Аллан Джонс - міжнародний експерт зі взаємодії служб охорони та ЗМІ та екс-охоронець королівської родини Великобританії, Роман Головенко - юрист (ІМІ).

На семінарі будуть розглянуті класичні конфлікти, що мали місце між журналістами / журналістками та представниками силових структур, правові аспекти повноважень журналістів та охорони, міжнародні стандарти у цій сфері.

Місце проведення - Інститут УДО України КНУ ім. Т. Шевченка (вул. Каменєва, 8 конференц-зал, 2-й пов.)

На захід запрошують журналісток / журналістів усіх видів ЗМІ.

Попередня акредитація за тел. 255-78-44 та 255-63-18, 01.07.2011 до 19:00, а також за тел.: +38 067 441 22 74 Ірина Дацюк.


 




Коментарі

Додати коментар