Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 лютого 2011

Чим жили регіональні видавництва минулого року

Facebook Twitter LiveJournal

Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) підсумувала досвід роботи регіональних видавництв, членів АНРВУ, у 2010 році. Важливою подією минулого року стала перемога журналу «Ангелятко» серед дитячих видань в Україні. Саме його визнали найкращим в галузі дитячої періодики, а редакція «Країни Ангелят» презентувала новий проект – перший в Україні журнал для незрячих дітей «Ангелятко шрифтом Брайля», чим привернула увагу нової аудиторії.

«Чернігівська Медіа Група» провела «Блог-експеримент», проект,завдяки якому залучили додаткових читачів до газети та порталу групи. Місцеві відомі блогери протягом місяця експериментували над своїми можливостями – заощадити, схуднути, зробити 100 добрих справ. Саме цей проект здобув перемогу на Другому Всеукраїнському Газетному Конгресі в номінації  «Лідер бізнес-ідей». 

Вінницька газета RIA стала автором акції  «Льодове серце», яка зацікавила вінничан, що хотіли поділитися своїми почуттями в самому центрі міста. Надзвичайно романтична атмосфера подарувала свято закоханим та дала можливість об’єднати серця в День Святого Валентина. 

«Телеграфъ», кременчуцька газета, привабила городян двома цікавими проектами.  На День закоханих – «Маршруткою кохання» катала  закохані пари, даруючи їм можливість отримати незабутні враження від поїздки. А на День захисту дітей – «Парадом колясок», який став грандіозною подією, оскільки зібрав надзвичайну кількість матусь та дітей. Кожна коляска відзначалась оригінальністю, та яскравістю, що дало змогу привернути увагу не тільки молодих сімей, а й усіх жителів Кременчука. 

«Газета по-киевски» подарувала киянам безкоштовний спецвипуск до Дня Святого Миколая, в якому зібрала максимум корисної інформації для підготовки та святкування Нового року, а особливо здивувала дитяча сторінка в номері, яка не є форматом газети. 

Рівненська газета «ОГО» періодично видає ТОП рейтинги серед рівнян, цього року ними стали найвпливовіші люди Рівненшини , а також новий проект - “СмачнОГО”- кулінарні рецепти від відомих рівнян. Такі випуски привертають увагу жителів Рівного різного віку, що дає змогу залучити більшу читацьку аудиторію. 

Зовсім нещодавно жителі Тернополя мали можливість відсвяткувати Маланку разом з газетою «RIA», гості щедрували, розважались, приймали участь у конкурсах, отримували призи та  масу задоволень. 

Спортивною подією відзначилась газета «ВСІМ», організатори влаштували турнір з футболу серед підприємств  Хмельницького в центрі міста, де одночасно проводились конкурси серед глядачів та вболівальників турніру, таким чином було налагоджено партнерські зв`язки з підприємствами та залучено спонсорів для проведення широкомасштабної промо – акції.

Інформація - АНРВУ




Коментарі

Додати коментар