Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 січня 2010

“ОГО” та “Рівне 1” об’єднають зусилля у мультимедійному проекті “Доба вибору”

Facebook Twitter LiveJournal

Спільний мультимедійний проект “Доба вибору” реалізують 17 січня Видавничий дім “ОГО” і телерадіокомпанія “Рівне 1”. Упродовж усього дня голосування та після його завершення журналісти мультимедійного ньюзруму ВД “ОГО” висвітлюватимуть його перебіг та підсумки в трьох форматах – газетному, телевізійному та інтернет.

- Проект “Доба вибору” вперше був реалізований у 2006 році, — коментує головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. — Згодом ми продовжили роботу в такому форматі під час позачергових парламентських виборів у 2007-му та позачергових виборів міського голови Рівного у 2008-му. Після створення в структурі ВД “ОГО” телевізійного відділу ми отримали нові можливості для мультимедійного висвітлення виборчого процесу. Особливий акцент цього року робитиметься на наповненні наших інтернет-ресурсів – як текстовим, так і відеоконтентом.

 

Упродовж дня виборів найсвіжіша інформація оперативно зявлятиметься на Рівненському інформаційному порталі Ogo.ua. О 17.30 на телеканалі «Рівне 1” вийде спецвипуск “Новин Рівного”, а о 23.00 – спецвипуск ток-шоу “Телепресклуб” за участю політиків, соціологів, представників громадських організацій та журналістів. Згодом найцікавіша інформація, зібрана журналістами в день виборів, разом із післявиборчими коментарями та аналітикою потрапить до свіжих випусків газет “ОГО” та “Рівненська газета”.

 

У редакції також сподіваються, що інформаційну картину дня урізноманітнить інформація, зібрана від читачів та глядачів з допомогою прямої телефонної лінії, яка працюватиме впродовж усього дня голосування, а також через запитання та коментарі на інтернет-ресурсах ВД “ОГО” і ТРК “Рівне 1”.

 

Прес-служба ВД “ОГО”.




Коментарі

Додати коментар