8 грудня 2009

Журнал &.СТРАТЕГИИ оголошує про вихід аудіо-книги Річарда Бренсона «До біса все! Бери й роби!» українською мовою

«Якщо ви справді бажаєте чогось досягти — беріть і робіть.
Яка б не була мета, її не досягти, якщо не відкинути страх — і не полетіти».

Річард Бренсон.

Вперше в Україні вийшла аудіо-книга Річарда Бренсона «До біса все! Бери й роби!» українською мовою. Детально...

Аудіо-книга* «До біса все! Бери й роби!» відкриває серію аудіо видань «Бізнес-бестселери від BUSINESS life. Індивідуальні СТРАТЕГІЇ для кожного бізнесу».

Проект реалізовано редакцією журналу &.СТРАТЕГИИ [видавництва Companion Group] за підтримки BUSINESS life — бренда для корпоративних абонентів ТОВ «Астеліт».

Сповідуючи стратегію «Індивідуальні мобільні рішення», BUSINESS life добре розуміє потреби й специфіку роботи своїх клієнтів, які ймовірно не завжди мають час і можливість читати новинки ділової літератури. Саме тому було започатковано створення аудіо книг від всесвітньо відомих підприємців українською мовою.

Уривки з книги Річарда Бренсона «До біса все! Бери й роби!» можна прослухати на сайті www.audio.companion.ua

*Диск э невід’ємною частиною журналу &.СТРАТЕГИИ №12 за 2009 рік

BUSINESS life, бренд для корпоративних абонентів ТОВ «Астеліт», пропонує на ринку найновіші інноваційні бізнес-послуги, спрямовані на оптимізацію бізнесу абонента та підвищення його ефективності.

COMPANION GROUP [видання ділових журналів Комп&ньоН, &.СТРАТЕГИИ, &ФИНАНСИСТ] – прогресивна ділова література для прогресивних ділових людей.

Журнал &.СТРАТЕГИИ – думайте на випередження!
Щ
омісячний діловий журнал, що пропонує найкращі підходи до розробки бізнес-стратегій. Ми пишемо про те, що буде актуально завтра, дозволяючи нашим читачам діяти на крок попереду від конкурентів.
За результатами досліджень компанії
GFK - «найкорисніший діловий журнал в Україні».
За результатами дослідження ММГ та Marketing Jazzz [грудень 2009], журнал &.СТРАТЕГИИ є найкращім діловим виданням з питань висвітлення маркетингу.

Прес-служба COMPANION GROUP