Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 червня 2009

Видавничий дім “ОГО” нагородив переможців конкурсу “Я – журналіст!”

Facebook Twitter LiveJournal

На Рівненщині підвели підсумки Першого обласного конкурсу учнівських творчих робіт “Я – журналіст!”, який провів Видавничий дім “ОГО” за підтримки управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації та Національного університету “Острозька академія”.

Як повідомив ініціатор конкурсу, головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв, загалом надійшло 79 робіт від учнів 9-11 класів практично з усіх районів Рівненщини. Учасники мали представити творчу роботу (статтю або фото) на тему “Цікаве – поруч”, а також есе “Чому я хочу стати журналістом”. За підсумками роботи журі, до складу якого ввійшли представники співорганізаторів конкурсу, визначено 11 лауреатів та 5 володарів заохочувальних призів.

Урочисте нагородження переможців відбулось 10 червня за участю засновника ВД “ОГО” Віктора Данилова, начальника управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації Івана Вєтрова та проректора Національного університету “Острозька академія” Петра Кралюка.

 

Серед призів – література з журналістики, публікації в газетах ВД “ОГО”, екскурсія до телестудії, посвідчення позаштатних кореспондентів та можливість безкоштовного навчання у Школі універсального журналіста ВД “ОГО” влітку нинішнього року. Крім того, всім бажаючим буде надано рекомендації для вступу до ВНЗ за фахом “журналістика”. Також планується виготовити для трансляції в ефірі телеканалу “Рівне 1” спеціальний випуск “Новин Рівного”, який зроблять самі переможці конкурсу.

 

- Проведення цього конкурсу є логічним продовженням тієї значної роботи з обдарованою молоддю, яку не перший рік проводить Видавничий дім “ОГО”, - наголосив Віталій Голубєв. - Маю на увазі проведення Шкіл універсального журналіста на нашій базі, залучення активної молоді до участі в наших телепрограмах, у соціальних проектах, підтримка ініціатив молодіжних громадських організацій, запрошення талановитих молодих людей на зустрічі з цікавими людьми, які проводяться в нас. Для нас важливо гуртувати навколо себе молоду еліту регіону. Раніше ми працювали переважно зі студентами, а нині розширюємо коло обдарованої молоді, яка гуртується навколо “ОГО”, за рахунок залучення школярів. Ми готові надавати їм підтримку і надалі, під час навчання у ВНЗ. А конкурс – зробимо традиційним, щорічним.

 

Прес-служба ВД “ОГО”




Коментарі

Додати коментар