15 січня 2009

Видавничий дім “ОГО” розширив лінійку інтернет-проектів

Видавничий дім “ОГО” (м.Рівне) запустив он-лайн версію газети “ОГО”, збільшивши таким чином кількість власних інтернет-ресурсів до чотирьох.

Вперше інтернет-сайт газети "ОГО" www.ogo.rv.ua був запущений у 2002 році. До 2006 року він позиціонувався як он лайн-версія газети. Після оновлення дизайну та програмного забезпечення була запушена нова версія сайту, яка стала найпопулярнішим рівненським інформаційним порталом www.OGO.ua.

Ресурс перестав бути “дзеркалом” газети – редакція взяла курс на створення потужного порталу - своєрідного рівненського “інформаційного супермаркету”, де під брендом “ОГО” була б зібрана максимальна кількість новин, фото- та відеоконтенту, пов’язаного з Рівним, а також корисної комерційної інформації. Стратегія розвитку порталу нині залишається тією ж – він позиціонуватиметься як окремий ресурс, а відновлення власне інтернет-версії “ОГО” покликане створити зручність насамперед для тих, хто прагне швидко переглянути в Інтернеті свіжі матеріали поточного номера улюбленої газети.

-          Зрозуміло, що розширення лінійки наших інтернет-проектів  створює не лише більшу можливість вибору для користувача, а й додаткові рекламні можливості, - підкреслює головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв.

Нині на сайті www.ogo.rv.ua доступні не тільки статті зі свіжих номерів газети "ОГО", а й увесь архів з 2002 року.

- На сьогодні Видавничий дім "ОГО " вийшов в безсумнівні лідери на Рівненщині серед інформаційних новинних сайтів, - зауважує редактор інтернет-проектів ТОВ “Видавничий дім "ОГО " Юрій Дюг. – Так,www.ogo.ua, www.rivne1.tv, www.gazeta.rv.ua, www.ogo.rv.ua щодня відвідують у середньому більше шести тисяч відвідувачів. Приємно, що сайт www.ogo.rv.ua після перезапуску одразу ж став популярним серед відвідувачів на рівні з іншими інтернет-сторінками газет Рівненщини.

Прес-служба ВД “ОГО”.