Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 жовтня 2021

Новий член УАМБ – платформа «Аксемедін» - заохочує користуватися доступом до фахової думки тисяч українських лікарів

Facebook Twitter LiveJournal

1 жовтня 2021 року до Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) приєднався новий член - платформа «Аксемедін» (acсemedin.com)

 

«Ми давно планували долучитись до УАМБ, адже розвивати медіа без професійної підтримки, тим більше у наш час – не просто, а УАМБ – це надійний партнер», - зазначив Сергій Сошинський, СЕО accemedin.com. - «Саме співпраця із УАМБ дозволила нам провести захід, наслідки якого, я маю надію, будуть позитивними для медіа та ЗМІ».

28 вересня, у Міжнародний день доступу до інформації, на платформі «Аксемедін» в прямому етері відбувся круглий стіл «FОUR DRUGS», присвячений введенню мораторію на рекламу лікарських засобів. У дискусії взяли участь представники ЗМІ, рекламних агентств, фармацевтичних компаній, громадських організацій, влади (РНБО), а також лікарі та пацієнти.

Завдяки модераторам та учасникам круглий стіл став насиченим та жвавим заходом, наприкінці якого учасники сформували Маніфест з вимогами до влади щодо унеможливлення введення мораторію на заборону реклами.

«Тепер, коли «Аксемедін» приєднався до УАМБ - тисячі журналістів матимуть змогу отримувати перевірену та фахову інформацію зі сфери медицини. Адже на платформі регулярно проводяться опитування серед практикуючих лікарів на актуальні та цікаві теми, в яких приймають участь лікарі різних спеціальностей. Ми готові поділитись цією інформацією, щоб інші медіа, які входять до складу УАМБ, могли підвищувати фаховий рівень своїх публікацій з питань охорони здоров’я» - розповіли в accemedin.com.

Наприклад, нещодавно у лікарів платформи поцікавились їхньою думкою та особистим досвідом щодо використання доказової медицини у своїй практиці (адже відомо, що не всі доступні в Україні препарати перевірені належними клінічними випробуваннями).

Завдяки цьому опитуванню стало відомо, що близько 40% лікарів негативно ставляться до призначення пацієнтам препарату, ефективність та безпечність якого ще не досліджувалася у клінічних випробуваннях, але про який вони чули багато позитивних відгуків. Проте близько 23% з них готові призначати пацієнтам такий препарат (https://accemedin.com/surveys/728).

 

Якщо ви хочете отримувати інформацію про важливі тенденції у світі медицини, про найновіші результати міжнародних досліджень, а також бажаєте дізнатись думку лікарів з того чи іншого питання, ви можете надіслати запит до платформи «Аксемедін» та отримати усю необхідну інформацію.

 press@accemedin.com

+380 67 466 64 93


Додаткова інформація:

accemedin.com - найбільша українська освітня онлайн - платформа та однойменний дайджест (видання) з безперервного професійного розвитку (БПР) для лікарів. «Аксемедін» (акселератор медичної інформації) був заснований у 2017 році і вже понад 4 роки спільно з медичними асоціаціями та закладами післядипломної медичної освіти продовжує створювати професійний ринок безперервного професійного розвитку. Сьогодні на accemedin.com – лідер у наданні цієї послуги (зважаючи на те, що на платформі на жовтень 2021 року зареєстровано понад 100 тисяч українських лікарів які створюють особисте освітнє портфоліо та проходять власний безперервний професійний розвиток задля покращення якості надання медичної допомоги (адже з 2019 року кожен лікар зобов’язаний щороку отримати 50 балів БПР та надати у атестаційні комісії відповідні сертифікати)).

З 2022 року Аксемедін планує надавати курси та вебінари про здоров’я також пацієнтам задля того, щоб пацієнт приймав відповідальне рішення самостійно, знав про хвороби і про способи їх лікування не тільки «з гуглу» алей з вуст відомих та дипломованих лікарів, які вже є спікерами платформи (Ольга Голубовська, Євген Комаровський, Сергій Дубров, Борис Тодуров та понад 1000 інших практикуючих лікарів та медичних викладачів).

 




Коментарі

Додати коментар