Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 травня 2010

28 травня – Круглий стіл «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику»

Facebook Twitter LiveJournal

 

Програма «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк та Програма сприяння Парламенту України (ПСП II) запрошує представників ЗМІ та неурядових медіа організацій взяти участь у круглому столі «Використання соціальних мереж у кризовій ситуації та їхній вплив на професійну журналістику».  Мова йтиме, зокрема, про зміни у медіа просторі у зв’язку зі зростанням ролі соціальних мереж.

У заході візьмуть участь викладачі  Інституту публічного врядування ім. Джона Ґленна Університету штату Огайо (США) Дебра Джаспер та Бетсі Хаббард.

На круглому столі буде презентована позитивна практика використання соціальних мереж урядом США на прикладі вибуху нафтодобувної платформи у Мексиканській затоці й обговорюватимуться можливості застосування соціальних мереж  в Україні.

Круглий стіл відбудеться 28 травня, об 11 годині у приміщенні Інтерньюз Нетворк за адресою вул. Ризька, 15.

Просимо зареєструватись для участі за телефоном (044) 458-44-39 або електронною поштою umedia@internews.org.

Довідка. Дебра Джаспер і Бетсі Хаббард керують  Програмою підтримки  журналістів-політологів «Кіплінджер» Університету штату Огайо (Kiplinger Program in Public Affairs Journalism http://www.kiplingerprogram.org/). Вони викладають курс впливу цифрових ЗМІ на публічну політику в Інституті публічного врядування ім. Джона Ґленна Університету штату Огайо, а також проводять тренінги з соціальних медіа технологій та стратегії роботи з новими медіа платформами.

Д. Джаспер майже двадцять років була політичним оглядачем, вела журналістські розслідування, має ступінь доктора з освітньої політики та управління, ступінь магістра журналістики. Її роботи відзначені понад 40 журналістськими нагородами.

Б. Хаббард понад 18 років працювала в сфері управління проектами, благодійних проектів та прикладних досліджень. Має ступінь магістра державної політики та магістра політології.

Детальна інформація про Інститут публічного врядування імені Джона Ґленна на веб сайті http://glennschool.osu.edu

 

 




Коментарі

Додати коментар