Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 квітня 2013

16 травня 2013 року, Київ - Презентація «Підручника з журналістики»

Facebook Twitter LiveJournal

16 травня о 17-й годині в Конгрегаційній залі Києво-Могилянської академії (Сковороди,2) відбудеться  презентація книги  «Підручник з журналістики» французького репортера, редактора газети «Le Monde», директора Центру підготовки і перепідготовки журналістів у Парижі (CFPJ) Іва Аньєса

Ця книга є результатом досвіду автора у сфері практичної журналістики Франції і відображає основні європейські тенденції розвитку галузі.

Основну частину підручника становлять розділи, кожен з яких присвячено певному етапу в роботі журналіста:
- пошук інформації,
- написання текстів,
- жанри журналістики,
- ілюстрації та створення макетів

На прикладі широкого ілюстративного матеріалу з французької друкованої преси та Інтернет-видань автор подає правила та практичні поради з написання журналістських текстів.

У доступному викладі автор подає методику журналістики, засади і принципи роботи журналіста у різних видах ЗМІ.

До оновленого та доповненого видання (за підтримки Вищої школи журналістики міста Лілль,Франція) увійшли нові розділи, присвячені деонтології та журналістиці в Інтернеті, останній – з урахуванням усіх змін, що відбулися під впливом цього нового виду медіа.  Посібник укладено згідно з принципами доступності, точності, педагогічності матеріалу.

Видання адресується передусім журналістам та іншим працівникам ЗМІ, студентам та викладачам факультетів журналістики, а також усім, хто цікавиться інформацією, написанням інформаційних текстів та журналістською практикою.




Коментарі

Додати коментар